سوشی ژاپنی

فصل: 
Featured Chef الهام بستاکیان

طرزتهیه سوشی ژاپنی مواد لازم سوشی ژاپنی تهیه درمنزل سوشی ژاپنی

آسان
تقریبا ارزان

سوشی ژاپنی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

سوشی ژاپنی

  • 1/2 پیمانه برنج ژاپنی (این مقدار برای دورول سوشی کافیست)
  • 3/4 پیمانه آب برای پخت برنج
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه برنج 2 تا 3 قاشق غذاخوری (اگه نداشتید طبق توضیحات جایگزین کنید)
  • 1 عدد هویج نیم پز
  • 1 عدد خیار قلمی
  • 100 گرم ماهی سالمون
  • 2 عدد جلبک دریایی یا نوری

طرز تهیه

  1. برای این سوشی حتما حتما از برنج ژاپنی استفاده کنید چون رطوبتش کم هست. 
    جلبکها رو هم میتونید از بعضی از فروشگاههای لوازم قنادی یا سایر فروشگاهها تهیه کنید. این جلبکها در بسته ی چندتایی و به صورت خشک به فروش میرسند. 
  2. ابتدا برنج خشک را در یک آبکش ریخته و آبکش را در ظرف متناسب با آن گذاشته و چند بار ظرف را پر از آب میکنیم و آبش را دور میریزیم تا آب روی برنج کاملا شفاف شود. بعد برنج را به همان صورت, در آب زلال میگذاریم تا خیس بخورد.
  3. البته کمتر از برنجهای خودمان باید خیس بخورد. سپس برنج را با آبکش از ظرف درآورده در یک قابلمه مناسب ترجیحا با کف ضخیم ریخته و سه چهارم پیمانه آب را اضافه کنید. من حدود 2- 3 قاشق دیگر به آن آب اضافه کردم. قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا برنج بپزد و نرم و شفاف و چسبنده شود.
  4. دربِ قابلمه را میتوانیم مانند دم کردن برنج معمولی, ببندیم. بعد برنج را روی سطح یک بشقاب پهن میکنیم تا کاملا خنکِ خنک شود. چون اگر خنک نشود, جلبک را جمع میکند. سپس برنج را در یک کاسه ریخته و سرکه را اضافه میکنیم و آرام بهم میزنیم. البته مقدارسرکه اختیاریست. برنج سوشی ما آمادست.
  5. ماهی را با مواد طعم دهنده دلخواه مانند قطعات فلفل دلمه ای, ادویه, حبه های سیر و فلفل قرمز و پاپریکا طعم دار کرده و بهمان صورت بدون اضافه کردن آب, بخارپز میکنیم.هویج را هم بخارپز کرده و برشهای باریک میدهیم.
    خیار را هم برش میزنیم. ترجیحا با چاقو قسمت دانه دار را جدا میکنیم.
  6. یک عدد حصیر بامبو را پهن کرده برای تمیزی کار روی آن سلفون می اندازیم. سپس یک برگ جلبک دریایی یا نوری را روی آن‌ گذاشته و دستها را با کمی آب مرطوب میکنیم و روی جلبک را با یک لایه برنج پخته, میپوشانیم. درقسمت ابتدایی جلبک ترجیحا برنج نمیگذاریم. سپس در وسط برنج مقداری ماهی و در اطراف ماهی برشهای خیار و هویج قرار میدهیم به کمک حصیر وسلفون, سوشی را محکم رول میکنیم.
  7. برای برش سوشی از یک‌چاقوی تیز که هر بار با مخلوطی از 28 گرم سرکه برنج و یک سوم ‌پیمانه آب تمیز میشود, استفاده میکنیم. چون مواد چسبنده است و به چاقو میچسبد. 

یاداشت دستور تهیه

سوشی را میتوان با انواع سسهای ماهی میل کرد.
درصورت نداشتن سرکه برنج, میتوان از مخلوط 300 گرم سرکه سیب و 100 گرم آب و مقداری شکر استفاده کرد. مقدارشکر به دلخواه است. فقط باید این مخلوط راقبل از استفاده, گرم کرد تا شکر در آن حل شود.
در مواد سوشی میتوان از قطعات آواکادو نیز استفاده کنیم. نوش جان

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 588 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد