کوفته ایرانی تهیه کوفته ایرانی رسپی کوفته ایرانی موارد لازم
برای 4 نفر
برای جلوگیری از وارفتن یا ترک خوردن کوفته ها:
گوشت را خیلی خوب ورز دهید ورز دادن یکی ازدلایل مهمه سفت شدن کوفته است .
کوفته ها راسفت وخوب گلوله کنید که هنگام پخت ترک نخورند.
موادمیانی بیش ازاندازه بین کوفته نگذارید.
ظرف مورداستفاده برای پخت کوفته ها کوچک نباشد.
هنگام پخت کوفته ها درب ظرف رابه طور کامل نبندید .
|
|
کیک کافی شاپ بی بی
کیک بدون همزن تهیه میشه و بنابراین ج
شیرینی مصری رسپی شیرینی مصری مواد لازم شیرینی مصر
تی تاپ خانگی رسپی تی تاپ خانگی مواد لازم تی تاپ خا
نان محلی کاکولی رسپی نان محلی کاکولی مواد لازم نا
کوفته ایرانی تهیه کوفته ایرانی رسپی کوفته ایرانی موارد
تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020
این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap
پیوندها: کار در کافه
استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد