کوفته ایرانی

گروه: 
فصل: 
توسط
Featured Chef armia mardanian

کوفته ایرانی تهیه کوفته ایرانی رسپی کوفته ایرانی موارد لازم 

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کوفته ایرانی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 8ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

کوفته ایرانی

  • 500 گرم گوشت گوساله چرخ شده
  • 300 گرم برنج نیم دانه چندساعتی خیس شده باشد
  • 150 گرم لپه لپه هم چندساعتی خیس شده باشد
  • سبزیهای معطرشامل مرزه،تره کوهی،آویشن، به مقداردلخواه
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

  1.  گوشت چرخ شده را بابرنج ولپه خیس خورده وپیاز باچرخ گوشت یا یک دوسه خوب چرخ کنید تاگوشت چسبندگی لازم راپیداکند«من دوسه بارچرخ می کنم

  2. سپس بقیه مواد شامل سبزی معطر ونمک وفلفل زردچوبه را افزوده وموادراخوب خوب ورز دهیدوچندین مرتبه کف ظرف بکوبیدسپس به اندازه دلخواه بسته به اندازه کوفته ای که میخواهیدداشته باشید از گوشت برداریدوسط ان الو،کشمش،گردویابه دلخواه مواددیگرگذاشته وخوب خوب گردکنید ،کمی دستتان راخیس کنید وگوشت راخوب گلوله کنید که ترک نخورد.

  3. برای تهیه سس چندقاشق رب رابا کمی زردچوبه وروغن تفت دهیدوسپس چندلیوان اب اضافه کنید به اندازه کافی نمک بزنید وقتی اب به جوش امدکوفته ها رادرون ان گذاشته وبه مدت یک ساعت باحرارت ملایم پخت دهید تا کاملابپزند.
  4.  

یاداشت دستور تهیه

برای جلوگیری از وارفتن یا ترک خوردن کوفته ها:
گوشت را خیلی خوب ورز دهید ورز دادن یکی ازدلایل مهمه سفت شدن کوفته است .
کوفته ها راسفت وخوب گلوله کنید که هنگام پخت ترک نخورند.
موادمیانی بیش ازاندازه بین کوفته نگذارید.
ظرف مورداستفاده برای پخت کوفته ها کوچک نباشد.
هنگام پخت کوفته ها درب ظرف رابه طور کامل نبندید .

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 300 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد