قهوه ی سرد آیسکافی

گروه: 
فصل: 
توسط

طرز تهیه و دستور تهیه قهوه ی سرد (آیسد کافی)

آسان
تقریبا ارزان

قهوه ی سرد آیسکافی
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 5دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • به مقدار لازم شیر بادام
  • 1 فنجان قهوه ی آسیاب شده
  • به مقدار لازم یخ مکعبی
  • به مقدار لازم آب تصفیه شده
  • به مقدار لازم شیرین کننده دلخواه، اختیاری، شکر، عسل، شربت افرا، شربت آگاوه، شربت طعم دار، استویا شیر غلیظ شده ی شیرین (برای قهوه ی سرد به سبک ویتنامی)
  • 3 فنجان شیر

طرز تهیه

  1. ابتدا قهوه را به یکی از دو روش زیر به صورت سرد دم کنید:

  2. وسایل لازم: 1 شیشه ی یک لیتری، سبد تفاله ی چای. سبد را روی لبه ی شیشه قرار دهید و آب را از درون آن داخل شیشه بریزید به صورتی که تا کف سبد بالا بیاید. قهوه ی آسیاب شده را در سبد بریزید. آب بیشتری روی قهوه بریزید و هم بزنید و باز هم آب اضافه کنید و هم بزنید تا شیشه پر از مایع شده باشد و تمام قهوه کاملاً زیر آب فرو رفته باشد. در شیشه را ببندید و 12 ساعت در دمای اتاق قرار دهید. سبد تفاله را به همراه قهوه دربیاورید.
  3. در شیشه را ببندید و قهوه را در یخچال قرار دهید.

  4. وسایل لازم: دو شیشه ی 1 لیتری، صافی ریز یا فیلتر قهوه.

  5. قهوه ی آسیاب شده را در شیشه بریزید. شیشه را از آب پر کنید و هم بزنید.
  6. در شیشه را ببندید و 12 ساعت در دمای اتاق قرار دهید. صافی را روی دهانه ی شیشه ی دوم قرار دهید. مخلوط قهوه و آب را داخل صافی بریزید و صبر کنید تا کاملاً صاف شود. در شیشه را ببندید و قهوه را در یخچال قرار دهید.

  7. قهوه ی مایع غلیظ تا 1 ماه در یخچال ماندگاری دارد.

  8. ترجمه شده از سايت :theyummylife.com
    Copyright (c) :theyummylife.com
  9. قهوه ی سرد آیسکافی
  10. قهوه ی سرد آیسکافی

ارزش غذایی

(گیاهی)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد