هات چاکلت نارگیل و بادام هندی

فصل: 
توسط
Featured Chef Deborah :::> tasteandtellblog.com

طرزتهیه و مواد لازم هات چاکلت یا شکلات داغ با طعم نارگیل و بادام هندی

خیلی آسان
ارزان

هات چاکلت نارگیل و بادام هندی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

هات چاکلت :

  • 2 پیمانه شیر بادام هندی
  • 400 گرم شیر نارگیل کم چرب
  • 240 گرم شکلات کم شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

خامه زده شده :

  • 1/2 پیمانه خامه قنادی پر چرب
  • 1 قاشق غذاخوری شکر پودری یا خاکه قند 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره نارگیل

جهت تزیین :

  • 1 پیمانه نارگیل بو داده

طرز تهیه

  1. برای هات چاکلت:
    شیر بادام هندی و شیر نارگیل را در یک روغن دان متوسط مخلوط کنید و وقتی گرم شد شکلات و شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکلات آب شود و مخلوط یکدست شود.
  2. نوشیدنی را گرم سرو کنید.
  3. برای خامه زده شده:
    خامه را در یک کاسه متوسط بزنید تا موج های نرم شکل بگیرند. شکر را کم کم اضافه کنید. عصاره نارگیل را اضافه کرده و بزنید تا موج های سفت شکل بگیرند.
  4. خامه زده شده را روی هات چاکلت بریزید و با نارگیل بوداده تزئین کرده و سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

این هات چاکلت یا شکلات داغ با طعم نارگیل و بادام هندی غلیظ و خامه ای و خوش طعم است و وقتی هوای بیرون سرد است می تواند حسابی گرمتان کند

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد