گردوی عسلی

فصل: 
توسط

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل گردوی عسلی

خیلی آسان
تقریبا ارزان

گردوی عسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1/2 فنجان شکر
  • 1/4 فنجان آب
  • 1/4 فنجان عسل
  • 2 فنجان گردو

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت داغ کنید. شکر، آب و عسل را در یک روغن دان کوچک مخلوط کنید و روی شعله ی متوسط جوش باورید. گردو ها را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و شربت عسل را روی آنها بریزید.
  2. 1 دقیقه خوب هم بزنید و بگذارید مغزها 2 تا 3 دقیقه در شربت خیس بخورند.

  3. یک ورقه کاغذ روغنی را کف یک سینی فر بیندازید.
  4. روی ورقه کاغذ یک توری فلزی قرار دهید و گردو ها را به آرامی روی توری قرار دهید تا خشک شوند. بیشتر شربت باید روی کاغذ روغنی بریزد.
  5. کاغذ روغنی پر شده با شربت را با یک کاغذ دیگر عوض کنید. مغزها را روی سینی فری که کف آن کاغذ انداخته اید بریزید و هم بزنید و 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید و هر 5 دقیقه حتماً هم بزنید. گردوی عسلی باید کمی چسبناک باشد و طلایی روشن و براق به نظر برسد.
  6. مغز ها را از فر بیرون بیاورید و قبل از میل کردن کاملاً خنک کنید. مغزها را می توانید تا یک ماه داخل ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.

  7. ترجمه شده از سايت:shutterbean.com

    Copyright (c) :
    shutterbean.com
  8. گردوی عسلی
  9. گردوی عسلی
  10. گردوی عسلی
  11. گردوی عسلی
  12. گردوی عسلی
  13.  گردوی عسلی

ارزش غذایی

(رژیمی, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد