نان گردویی عسلی

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل نان گردویی عسلی

 

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

نان گردویی عسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 8دقیقه

مواد لازم

برای 12 نفر

  • 2 1/2 لیوان آرد
  • 3 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 3/4 لیوان عسل
  • 1/4 قاشق غذا خوری کره یا مارگارین آب شده
  • 1 لیوان شیر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده
  • 3/4 قاشق غذا خوری گردوی خرد شده

طرز تهیه

  1. آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. عسل، کره، شیر، تخم مرغ و پوست پرتقال را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید و خوب بزنید.
  3. مخلوط آرد را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
  4. مغز ها را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. خمیر را در یک قالب چرب شده ی 7 در 12 در 22 سانتی متری بریزید.
  6. 50 تا 60 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
  7. 10 دقیقه در قالب خنک کنید.
  8. از قالب بیرون بیاورید و بگذارید روی توری فلزی کاملاً خنک شود.

  9. ترجمه شده از سايت :honey.com
    Copyright (c) : honey.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد