سیب زمینی شیرین عسلی

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل سیب زمینی شیرین عسلی

تقریبا مشکل
ارزان

سیب زمینی شیرین عسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 900 گرم سیب زمینی شیرین
  • 2/3 فنجان آب پرتقال
  • 1/3 فنجان عسل
  • 1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
  • 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چای خوری جوز آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری کره یا مارگارین

طرز تهیه

  1. سیب زمینی ها را بشویید و با چنگال سوراخ کنید. آنها را روی یک تکه فویل ضخیم قرار دهید و 40 تا 50 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا کمی نرم شوند.

  2. بگذارید خنک شوند. سپس پوست بکنید و به شکل تکه های 4 سانتی متری خردشان کنید.

    کف یک ظرف مخصوص فر 20 در 20 را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید. سیب زمینی ها را در ظرف بریزید و کنار بگذارید.

    در یک قابلمه ی کوچک آب پرتقال، عسل، نشاسته ذرت، زنجبیل، جوز و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

    روی شعله ی نسبتاً زیاد بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود و مخلوط شروع به غل خوردن کند. هم بزنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.

    از روی شعله بردارید و کره را در آن بریزید.

    مخلوط را روی سیب زمینی ها بریزید و هم بزنید تا به هم آغشته شوند.

    25 تا 30 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا داغ شود و سیب زمینی ها کاملاً نرم شوند.
  3. ترجمه شده از سايت :honey.com
    Copyright (c) : honey.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد