گرانولا کوینولا عسل nut

فصل: 

گرانولا کینوا ترد فوق العاده ساده و بسیار ترد است ، این گرانولا با عسل ترکیب شده و شامل تمام مواد سالم است .

خیلی آسان
ارزان

گرانولا کوینولا عسل nut

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 فنجان جو پرک شده (فاقد گلوتن)
  • 3 فنجان کینوا نپخته
  • 3 فنجان عسل بادام زمینی بو داده
  • 1/3 فنجان بادام خلال شده
  • 1/2 قاشق چایخوری جوز
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری میخک
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 1/2 فنجان کشمش (اختیاری)

طرز تهیه

  1. فر را بر روی دمای 325 درجه تنظیم کنید .
  2. یک قابلمه با پوشش سطحی سیلیکونی را آماده کنید . (یا یک تابه ی نچسب)
    جو پرک شده، کوینولا، بادام زمینی، بادام، دارچین، جوز، میخک، و نمک را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید .
    در یک کاسه ی کوچک عسل و روغن نارگیل را باهم مخلوط کنید .
    مخلوط عسل را با دیگر مواد خشک به خوبی مخلوط کرده و بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند .
    مخلوط را در 2 تابه پهن کنید و به مدت 45 دقیقه به پخت آن ادامه دهید .
  3. هر 10 الی 15 دقیقه یکبار گرانولا را تکان دهید .
    پس از پخت به مدت 20 الی 25 دقیقه اجازه دهید گرانولا سرد شود و به آن دست نزنید . این سبب ترد تر شدن گرانولا می گردد .
    در صورت تمایل میتوانید کشمش را نیز به گرانولای خود اضافه کنید .

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد