آجیل عسلی با پوست پرتغال

فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه آجیل بو داده ی عسلی

آسان
تقریبا ارزان

آجیل عسلی با پوست پرتغال
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 10دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

آجیل عسلی با پوست پرتغال

  • 3 مشت آجیل
  • 1/2 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذا خوری کره یا مارگارین
  • 1/2 قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده
  • 1/2 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده

طرز تهیه

  1. همه ی مواد را مخلوط کنید و خوب ترکیب کنید.
  2. 4 تا 7 دقیقه در ماکروویو با درجه ی بالا (100٪) حرارت بدهید تا مغزها بو داده شوند
  3. پس از گذشت نیمی از این زمان مخلوط را هم بزنید.
  4. مغزها را روی فویل پهن کنید تا خنک شوند.
  5. سایت نوشیدنی آجیل عسلی با پوست پرتغال

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد