گرانولا فندق و عسل

فصل: 

طرز تهیه گرانولا فندق و عسل

خیلی آسان
ارزان

گرانولا فندق و عسل

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 4 فنجان جو پرک شده
  • 1 فنجان فندق بو داده شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری به همراه 1/2 فنجان عسل
  • 1 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
  • 1 قاشق چایخوری سفیدخه تخم مرغ

طرز تهیه

  1. فر را روی 290 درجه تنظیم کنید . سپس یک ورق مخصوص پخت با یک کاغذ خمیر آماده کنید .

  2. جو، فندق، دارچین و نمک را در یک کاسه ی بزرگ با هم ترکیب کنید .
  3. سپس روغن زیتون، عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
  4. سفیده ی تخم مرغ را در یک کاسه ی کوچک بمدت 1 دقیقه هم بزنید تا کف کند سپس آن را به مخلوط جو اضافه کنید .
    با استفاده از یک چنگال مخلوط را بر روی ورق مخصوص پخت پهن کنید و بمدت 20 دقیقه آن را بپزید با استفاده از یک کفگیر به گرانولا ضربه بزنید و آن را به یک لایه تبدیل کنید و برای 15 دقیقه ی دیگر بپزید .
  5. هنگامی که گرانولا به رنگ طلایی در آمده است و شما احساس می کنید خشک شده است آن را از فر بیرون آورده و برای 10 دقیقه اجازه دهید تا سرد شود .
  6. سپس ورقه را از آن جدا کنید و گرانولا را سرد سرو کنید .

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد