مافین زردآلوی عسلی

گروه: 
فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل مافین زردآلوی عسلی

آسان
تقریبا ارزان

مافین زردآلوی عسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 37دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

  • 1/2 لیوان آرد همه منظوره
  • 1/5 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چای خوری کره یا مارگارین نرم شده
  • 1 فنجان عسل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/2 لیوان شیر 2٪ چربی
  • 1 قاشق غذا خوری زردآلوی خشک شده درشت خرد شده
  • 1 قاشق غذا خوری گردوی خرد شده

طرز تهیه

  1. قالب های مافین را چرب کنید یا کف آن کاغذ مافین بیندازید.

    در یک کاسه ی کوچک، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و زنجبیل را مخلوط کنید.

    در یک کاسه ی بزرگ کره و عسل را بزنید تا سبک و پفکی شوند.

    تخم مرغ ها و شیر را اضافه کنید و بزنید.

    مواد خشک را داخل مواد مرطوب بریزید و هم بزنید تا تر شوند.

    زردآلو و گردو را هم بریزید و هم بزنید. خمیر را داخل قالب های مافین بریزید.

    25 تا 30 دقیقه تا وقتی قهوه ای طلایی شوند و خلال دندانی که وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر با دمای 350 درجه بپزید.

    روی توری فلزی خنک کنید.
  2. ترجمه شده از سايت :honey.com
    Copyright (c) : honey.com

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 356 کیلو کالری
  • سدیم(میلیگرم): 352میلی گرم
  • کربوهیدرات: 52.5گرم
  • چربی: 15.2گرم
  • چربی اشباع(گرم): 57گرم
  • پروتئین: 6.07گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد