بستنی زعفرانی خانگی

فصل: 
توسط
Featured Chef مهرانه

طرزتهیه ومواد لازم بستنی زعفرانی خانگی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

بستنی زعفرانی خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 6ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

بستنی زعفرانی خانگی

  • 1 لیتر شير پرچرب لبنیاتی 1 ليتر یا یک کیلو
  • 1 قاشق سوپ خوری سرخالی ثعلب مرغوب
  • 300 گرم شكر 300 تا 350 گرم
  • 1/8 قاشق چایخوری وانيل
  • 4 قاشق سوپ خوری گلاب
  • زعفران دم كرده مقداري
  • 200 گرم خامه صبحانه
  • پسته بو داده به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. شير پرچرب را قبلا جوشانده بگذاريد كمي از داغي بيفتد دوباره روي شعله گاز قرارداده ( برای شيرهای لبنياتي حتما لازمه جوشانده شون )
  2. شكر و ثعلب را با هم مخلوط كرده و به شير اضافه كنيد .( حتما ثعلب باید با شکر مخلوط شود در غیر اینصورت در شیر بتنهایی گلوله میشود )
  3. وقتي شكر در شير حل شد از روي شعله گاز برداشته و بگذاريد شير سرد شود وانيل و گلاب و خامه و زعفران را به شير اضافه كرده كمي با همزن بزنيد تا خامه و بقيه مواد مخلوط شودشير را در سيني يا قالب فلزي ريخته و در فريزر قرار دهيد
  4. هر يكساعت سيني را از فريزر در اورده و به همزن بزنيد حدودا 5 دقيقه تا هر دفعه كشدار تر شود من براي اين بستني حدودا 5 تا 6 بار بستني رو از فريزر در ميارم و هم مي زنم اخرين باربراي همزدن پسته را اضافه و روي قالب نايلون كشيده و در فريزر به مدت 24 ساعت قرار داده و سرو شود.

یاداشت دستور تهیه

این دستور بستنی یه دستور پایه برای انواع بستنی میتونه باشه . میتونید بجای زعفران از انواع پوره میوه مثل توت فرنگی یا شاتوت و ... یا نسکافه یا دارچین و ... استفاده کرد .معمولا بستنی با زرده تخم مرغ درست میشه ولی ثعلب جایگزین مناسبی برای زرده تخم مرغ هست در آینده نزدیک دستور بستنی با زرده تخم مرغ یا ترکیب ثعلب و زرده تخم مرغ را خواهم گذاشت .

از ثعلب مرغوب استفاده کنید خصوصا اگر خارجی باشه بهتره . ثعلب رو لوازم قنادیها معتبر دارن . هیچوقت از مقدار داده شده بیشتر ثعلب استفاده نکنید چون باعث کشدار شدن بیش از حد بستنی میشود .

میتوانید بجای خامه صبحانه از خامه قنادی که فرم بهش دادین استفاده کنید که باعث نرم تر شدن بستنی میشود . اگر خامه قنادی استفاده میکنید از شکر دستور بکاهید مثلا از 250 گرم شکر بیشتر استفاده نکنید . خامه قنادی به همان مقدار دستور باشد .شکر دستور را هیجوقت بیشتر از دستور استفاده نکنید چون باعث میشه بستنی خودشو نگیره

6مدت استراحت در فریز مایه بستنی بستگی به دمای فریز و عمق ظرف مایه بستنی و جنس ظرفتون داره معمولا من این مقدار مایه رو در قالب فلزی 20 در 30 میریزم . و مدت استراحت هر نوبت بین 45 تا یکساعت هست .

نشانه مدت استراحت مناسب برای مایه بستنی زمانی هست که رگه های یخ اطراف ظرف دیده شود . بیشتر از این نذارین بستنی یخ بزنه چون بستنی حالت یخی میگیره و حالت نرم رو دیگه نداره (نکته مهم )

اگر بستنی ساز دارین ظرف بستنی رو داخل فریزر به مدت 24 ساعت بذارین تا کاملا خنک شود مایه بستنی رو به مدت 12 ساعت در بستنی ساز بزنید تا آماده شود و بعد چند ساعت استراحت در فریز آماده استفاده است . اگر بستنی ساز شما داری کمپرسور هست دیگر لازم نیست ظرف محفظه بستنی ساز رو داخل فریز استراحت دهید . زعفران یا هر طعم دهنده دیگر بهتره کمترین آب رو داشته باشن چون آب زیادی باعث میشه بستنی نبنده

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 455 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد