دستور العمل میله گرانولا رایگان گلوتن خانگی

فصل: 

این نوع گرانولا حاوی مقدار بسیار زیادی پروتئین و مزه ای مانند یک کلوچه دارد . برای متنوع تر شدن بافت آن هم از جو پرک شده و هم از برنج استفاده میکنیم .

خیلی آسان
ارزان

دستور العمل میله گرانولا رایگان گلوتن خانگی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 3/4 فنجان جو پرک شده
  • 1/2 فنجان غلات ترد برنج (فاقد گلوتن)
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل
  • 1 فنجان بادام
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک ( تنها در صورتی که ازکره ی بادام زمینی استفاده میکنید)
  • 1/2 فنجان شیر نارگیل
  • 1/2 فنجان عسل یا شربت افرا
  • 1/2 فنجان فنجان شکر سوخته
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 فنجان شکلات خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری کره

طرز تهیه

  1. سطح یک ماهیتابه را با بسته بندی های پلاستیکی یا فویل بپوشانید .
  2. به آرامی روغن و چربی را در یک کاسه ریخته و جو، برنج و بادام خرد شده را با آن مخلوط کنید . هم بزنید تا کاملا مخلوط گردد .
    روغن نارگیل، روغن بادام، نمک، شیر نارگیل، عسل و شکر سوخته را در یک قابلمه ی بزرگ ریخته و با حرارت متوسط به بالا آن را بجوشانید .
  3. از همزن استفاده کنید تا کاملا صاف شود و بمدت یک دقیقه ماده را بجوشانید .سپس آن را برداشته و وانیل را اضافه کنید .
    مایع بدست آمده را با مخلوط جو هم بزنید تا کاملا مخلوط گردد .
  4. سپس بمدت 5 دقیقه اجازه دهید تا سرد شود آنگاه میتوانید تا تکه های شکلات را به آن اضافه کنید .
    گرانولا بدست آماده را تا دو ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را از ماهیتابه بیرون آورده و فویل را بردارید .
    حال گرانولا را در مایکرویو قرار دهید تا شکلات و کره بر روی گرانولا شما آب شود و پس از سرد شدن از آن لذت ببرید .

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد