گرانولا سیاه گندم، کوینولا با غلات خانگی فاقد گلوتن

فصل: 

کینولا، گندم سیاه، جو، نارگیل و خرما در این گرانولا استفاده می شود و آن را بسیار ترد و شیرین خواهد کرد .

خیلی آسان
ارزان

گرانولا سیاه گندم، کوینولا با غلات خانگی فاقد گلوتن

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد مورد نیاز طبخ :

  • 1 فنجان جو پرک شده فاقد گلوتن
  • 1/2 فنجان گندم سیاه
  • 1/2 فنجان کینولا پخته
  • 1/2 فنجان دانه آفتابگردان
  • 1/2 فنجان نارگیل رنده شده بدون شکر
  • 1/4 فنجان شربت افرا
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل (مایع)
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 5 عدد خرمای له شده

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 325 درجه قرار داده .
    جو، گندم سیاه، کوینولا، دانه آفتابگردان و نارگیل را در یک کاسه بزرگ  مخلوط کنید .
    در یک کاسه ی کوچک شربت افرا، روغن نارگیل، وانیل، دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید .
    شربت افرا را با دانه های دیگر ترکیب کرده و مطمئن شوید همه ی دانه ها با آن پوشانده شود .
    مخلوط را بر روی یک ورق مخصوص پخت یا کاغذ خمیر پهن کنید .
    سپس بمدت 40 الی 45 دقیقه آن را در فر قرار داده و تا زمانی که به رگ طلایی در بیاید بپزید .
    در حین پخت خرما را روی آن ریز ریز کنید .
    سپس گرانولا را از فر در بیاورید و بگذارید تا خنک شود .

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :eatingbirdfood.com

Copyright (c) :eatingbirdfood.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد