سس کارامل خانگی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه سس کارامل خانگی در منزل

خیلی آسان
ارزان

سس کارامل خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

سس کارامل خانگی

  • 400 میلی لیتر پر چرب شیر نارگیل
  • 1/2 پیمانه شیره افرا
  • 1 نوک انگشت نمک دریایی
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 2 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. شیر نارگیل و شیره افرا و نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید روی شعله نسبتاً زیاد جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید مخلوط 40 دقیقه آهسته بجوشد و گاهی هم بزنید.
  2. روغن نارگیل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تا رنگ مخلوط کاراملی پر رنگ شود آن را حرارت دهید. در انتهای کار کمی بیشتر هم بزنید تا سس نسوزد و ته نگیرد.
  3. قابلمه را از روی شعله بردارید و وانیل را اضافه کنید سپس کارامل را در یک کاسه بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند و خنک شود.
  4. وقتی کمی خنک شد آن را به شدت هم بزنید تا یکدست و براق شود. این سس بهتر است گرم استفاده شود.
  5. اضافه ی سس را در یخچال نگهداری کنید و موقع استفاده در قابلمه دوجداره گرم کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : feelgreatin8.com

Copyright (C) :feelgreatin8.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد