نان شیرینی خانگی با بلوبری و خامه

فصل: 
توسط

نان شیرینی اسکون خانگی با بلوبری و خامه از بلوبری های شیرین و آبدار پر شده و رویه ی شکری خوشمزه و تردی لذیذی دارد.
مواد لازم (برای 8 عدد):

تقریبا مشکل
تقریبا گران

نان شیرینی خانگی با بلوبری و خامه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 32دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ادویه ها

  • 1/2 قاشق غذا خوری نمک

  • 2 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/4 فنجان شکر
  • 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
  • 1 فنجان بلوبری
  • 1 3/4 فنجان خامه پرچرب
  • 2 قاشق غذا خوری کره آب شده
  • 2 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز برای پاشیدن روی اسکون ها قبل از پختن در فر

طرز تهیه


  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید و کمی آرد بپاشید و کنار بگذارید.

  2. در یک کاسه ی متوسط آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را بریزید و با چنگال هم بزنید.

  3. بلوبری را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

  4. خامه را اضافه کنید و با احتیاط هم بزنید فقط کمی تا مخلوط شوند. خمیر نسبتاً مرطوب  خواهد بود و مثل خمیر شیرینی به نظر می رسد. بیش از حد آن را هم نزنید.

  5. با دست های آردی خمیر چند مرتبه ورز بدهید سپس به شکل یک توپ در بیاورید و داخل سینی فری که آماده کرده اید قرار دهید.

  6. به آرامی خمیر را به شکل یک دایره به ضخامت 2.5 سانتی متر و قطر 20 سانتی متر پهن کنید.

  7. دایره را به شکل 8 مثلث هم اندازه برش دهید و آنها را به فاصله ی 2.5 سانتی متر از هم بچینید.

  8. روی اسکون ها با قلم مو کره ی آب شده بمالید و سپس شکر دانه ریز بپاشید.

  9. 17 تا 20 دقیقه تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. گرم سرو کنید. بهتر است اسکون همان روزی که طبخ می شود سرو شود، اما میتوان آن را فریز کرد و بعداً موقع مصرف در فر یا ماکروویو کمی حرارت داد.

  10. نکته:
    می توانید از بلوبری تازه یا منجمد استفاده کنید.
  11. ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  12. Copyright (c) : tidymom.net
  13. نان شیرینی خانگی با بلوبری و خامه
  14. نان شیرینی خانگی با بلوبری و خامه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد