شیرینی بادام و نارگیل با رویه شکلات (آلموند جوی)

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی بادام و نارگیل با رویه شکلات (آلموند جوی)

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی بادام و نارگیل با رویه شکلات (آلموند جوی)
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی بادام و نارگیل با رویه شکلات (آلموند جوی)

  • 210 میلی لیتر شیر غلیظ شیرین شده
  • 1 پیمانه شکر پودری
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 2 1/2 پیمانه نارگیل ورقه شده
  • 30 عدد بادام
  • 600 گرم خرده شکلات کم شیرین

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. 
  2. بادام خام را در یک سینی فر پخش کنید و 10 دقیقه در فر بو دهید. بادام را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
  3. شیر غلیظ و شکر پودری و نمک و وانیل را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید. نارگیل ورقه شده را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط غلیظ خواهد بود. مخلوط را 30 دقیقه در فریز قرار دهید چون وقتی سرد باشد کار کردن با آن راحت تر است.
  4. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط نارگیل را از فریزر بیرون بیاورید.  مقادیری به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را با دستان تمیز به شکل مستطیل هایی به طول 5 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر و ارتفاع 2 سانتی متر در بیاورید. مستطیل ها را خوب فشار دهید تا وقتی به شکلات آغشته می شوند ترک بر ندارند. مستطیل ها را کف سینی ای که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. اگر دستانتان خیلی چسبناک شد گاهی آنها را بشویید.
  5. زمانی که شکلات را آب می کنید سینی فر را داخل یخچال قرار دهید.
  6. خرده شکلات ها را در یک قابلمه دو جداره یا ماکروویو آب کنید و هم بزنید تا آب شود. شعله یا ماکروویو را خاموش کنید اما ظرف شکلات را برندارید تا داغ بماند.
  7. شیرینی های نارگیلی را از یخچال خارج کنید. آنها را تک تک به چنگال بزنید و روی هر کدام یک بادام قرار دهید سپس با قاشق روی بادام ها شکلات آب شده بریزید تا بادام به شیرینی بچسبد و موقع فرو کردن در شکلات از شیرینی جدا نشود. شیرینی را به ظرف شکلات نزدیک کنید و شکلات آب شده را با قاشق روی کل سطح آن بریزید. چنگال را بلند کنید و با ملایمت بتکانید تا شکلات اضافه در ظرف بریزید. شیرینی ها را در سینی فری که آماده کرده اید بچینید. شاید برای جدا کردن شیرینی از چنگال به خلال دندان نیاز داشته باشید. همین مراحل را برای کل شیرینی ها تکرار کنید. اگر شکلات سفت شد دوباره آن را کمی حرارت دهید.
  8. شیرینی ها روکش شده را 45 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد سرو کرده یا میل کنید. شیرینی ها را در دمای اتاق در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید و بین هر لایه از آنها کاغذ روغنی بیندازدید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد