شیرینی برنجکی قلبی با رویه شکلات

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی برنجکی قلبی با رویه شکلات 

خیلی آسان
ارزان

شیرینی برنجکی قلبی با رویه شکلات
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی برنجکی قلبی با رویه شکلات

  • 8 قاشق غذاخوری کره
  • 480 گرم مارشمالوی کوچک
  • 7 پیمانه برنجک شکری یا عسلی
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 1 1/2 پیمانه خرده شکلات کم شیرین

طرز تهیه

  1. یک قالب 22 در 32 سانتی متری را خوب چرب کنید.
  2. کره را در یک روغن دان بزرگ آب کنید. کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید. مارشمالوها را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل آب شود. برنجک را اضافه کنید و هم بزنید تا کل برنجک ها به مخلوط آغشته شوند. وقتی مخلوط هنوز داغ است، آن را داخل قالب بریزید و با پشت یک قاشق کره ای آن را به پایین فشار دهید.
  3. ظرف را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مخلوط خنک شود.
  4. وقتی خنک شد، با یک کاردک مخلوط برنجک را که به حالت ورقه ای در آمده از ظرف خارج کرده روی یک سطح تمیز بگذارید و با قالب شیرینی به شکل قلب یا اشکال دیگر برش بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
  5. شکلات ها را در یک قابلمه دو جداره یا ماکروویو آب کنید و هم بزنید تا آب شود.
  6. یک طرف قلب ها را در شکلات آب شده فرو کنید و به شکلی که سمت شکلاتی آنها را به بالا باشد، روی کاغذ روغنی بگذارید. اجازه دهید شیرینی ها چند ساعت بمانند تا سفت شوند و در صورت عجله داشتن آنها را در یخچال بگذارید.
  7.  

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد