حریره جو وانیلی با تمشک

فصل: 
توسط

زمانی که من این حریره را پوره نامیدم،بچه ها  انداختنش آن طرف.TJ با لهجهء انگلیسی گفت:لطفاً آقا، من یک مقداری پوره بیشتر می خوام".(الیور توئیست)

اما در واقع این پوره است.طبق ویکی پدیا،پوره به بلغور پخته شده در آب یا مایع دیگر می گویند.فقط کنجکاوم بدانم کسی هنوز این نام را می داند؟

پس ما این دستور پخت صورتی را برای پست ولنتاین می گذاریم.بهترین چیز اینه که رنگ صورتی این غذا، مصنوعی نیست.

آسان
تقریبا ارزان

حریره جو  وانیلی با تمشک
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 5دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 2 فنجان جو پرک
  • 3 فنجان آب
  • 1 فنجان تمشک
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق غذا خوری تخم کتان آسیاب شده

طرز تهیه

  1. تمام مواد را در ماهیتابه بریزید.هم بزنید تا به جوش نزدیک شود و به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید.و سپس از روی شعله بردارید.
  2. چه شروع خوبیه برای تعطیلی!اميدوارم که فیبر موجود در این غذاشکری را که در طول روز مصرف می کنید جبران می کند.
  3. ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد