حلواي سه آرد مجلسي

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم حلواي سه آرد مجلسي

آسان
تقریبا ارزان

حلواي سه آرد مجلسي
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

حلواي سه آرد مجلسي

  • 125 گرم آرد سفید
  • 125 گرم آرد برنج
  • 125 گرم آرد نخودچی
  • 200 گرم روغن مایع
  • 3 پیمانه شکر
  • 3 پیمانه آب
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • 3 قاشق سوپ خوری محلول زعفران
  • 25 گرم کره
  • پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

طرز تهیه

  1. طرز تهیه شربت حلوا:ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.بعد از این که شکر در آب حل و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید
  2. طرز تهیه حلوا :آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند، بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید.
  3. مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع می‌سوزد.
  4. روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. در این مرحله کره را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن درآید تفت دهید.
  5. شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.
  6. حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را با پودر پسته و گل‌های رز از حلوا تزیین کنید.
  7. همیشه قبل از این که تمام شربت حلوا را اضافه نمایید، کمی از آرد تفت داده شده را در ظرف کوچکی با کمی از شربت آماده مخلوط نمایید. اگر رنگ حاصله مطلوب بود، می‌توانید شربت را اضافه نمایید. زیرا اگر آرد به حد کافی قهوه‌ای رنگ نشده باشد و شربت را اضافه نمایید، رنگ حلوا روشن می‌شود.

یاداشت دستور تهیه

رنگ حلوا بستگی به مقدار زعفران مصرفی و مقدار سرخ کردن آرد میباشد . این حلوا در مشهد تقریبا به همین رنگ میباشد اما بسته به ذایقه افراد میشود رنگ حلوا را روشنتر برداشت تیره ظاهر جالبی نخواهد داشت .

توجه داشته باشید میزان شربت این حلوا بیشتر از مقدار معموله این بخاطر کشش و آبخوره سه نوع آرد داده شده در دستور میباشد . هر نوع آردی کشش و آبخوره متنوعی دارد پس همه شربت لزومی نداره استفاده بشه .

برای اینکه متوجه بشید رنگ حلوا مورد علاقتونه یا نه مقداری از آرد سرخ شده در روغن رو در بشقابی بریزید و شربت رو به آرد اضافه کنید اگر رنگ حلوا مورد علاقه تون نبود مدت بیشتری نیاز به سرخ شدن دارد .

همیشه شربت حلوا ولرم باشد شربت حلوا را خیلی داغ یا سرد به حلوا اضافه نکنید .

بعد از سرخ شدن آردها در روغن و رسیدن به رنگ دلخواه تابه از روی حرارت بردارین و شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و سریع هم بزنید . هیچوقت شربت را روی حرارت به آرد اضافه نکنید چون باعث تبخیر سریع شربت میشود و باعث میشه شربت بیشتری به خورد حلوا برود و شیرین و خشک شود .

اگر شربت اضافه تر ریختین کمی حلوا را روی حرارت بذارین تا شربت اضافه گرفته شود .

برای تزیین با ماسوره اول حلوا را گرم در ظرف سرو پهن کنید و با وردنه یا قاشق صافش کنید . حلوا را گرم برای کناره ظرف ماسوره بزنید . از ماسوره فلزی حتما استفاده کنید برای کناره حلوا از ماسوره ستاره ای یا شکوفه که در طرح و اندازه مختلف هست استفاده کنید . برای زدن گل رز طبق ویدیوهای ارایه شده در کانال استفاده کنید با این تفاوت که حلوا رو به سردی باشد . استفاده از هر ماسوره ای طبق سلیقه خود شماست میشود در تزیین از خلاقیت خودتان استفاده کنید .

مقدار روغن در دستور هم نسبی است بسته به آبخوره هر آردی میزان روغن و کره هم متفاوته .

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 5345 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 790گرم
  • چربی: 225گرم
  • پروتئین: 40گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد