حلواي زنجبيلي

فصل: 

طرزتهیه حلواي زنجبيلي مواد لازم حلواي زنجبيلي رسیپی حلواي زنجبيلي

آسان
تقریبا ارزان

حلواي زنجبيلي
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

حلواي زنجبيلي

  • 125 گرم کره
  • 1/4 پیمانه روغن مایع
  • 2 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه پودر شکر
  • وانیل اختیاری به مقدار لازم
  • پودر هل اختیاری به مقدار لازم
  • گردو خرد شده اختیاری به مقدار لازم
  • پودر زنجبیل اختیاری به مقدار لازم
  • پودر شکر، پودر پسته ویا پودر گردو برای تزیین

طرز تهیه

  1. کره و روغن رو داخل تابه داغ کنین، بعد آرد رو اضافه کنید و روی حرارت کم، مدام هم بزنین (حدود 20 دقیقه) تا بوی آرد دربیاد 
  2. کمی رنگش تغییر کنه.مواظب باشین وقتی داره رنگش عوض میشه، خیلی زود میسوزه، باید تند تند هم بزنین و زیرو رو کنین. شعله رو خاموش کنین پودر شکر و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین.
  3. حلوا رو داخل سینی 28 در 30 سانتیمتری که کف اش پودر شکر ریختین، بریزین و خوب فشار بدین بصورت یکنواخت. بعد روش پودر شکر الک کنین و ببرین، چون بعد از سرد شدن، خراب میشه شکلش اگه ببرین.
  4. حلوا رو داخل ظرف دربسته و در دمای محیط نگه دارین، در یخچال سفت میشه.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 462 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد