حلوا زنجبیلی تبریز

فصل: 
Featured Chef پرشین ماما

طرزتهیه حلوا زنجبیلی تبریز ومواد لازم حلوا زنجبیلی تبریز

آسان
تقریبا ارزان

حلوا زنجبیلی تبریز
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 10 نفر

حلوا زنجبیلی تبریز

  • 2 پیمانه آرد
  • 142 گرم کره مکعبی خرد شده 141-142 گرم
  • 1/4 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
  • 1/2 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری پودر شکر (نثار)
  • پودر هل

طرز تهیه

  1. ما خودمون به حلوا کمی هم روغن مایع میزنیم و کلی گردو خرد شده اضافه میکنیم
  2. آرد رو داخل تابه استیل که پایینش کلفته روی شعله ملایم مدام هم بزنین و تفت بدین، حدود 10 دقیقه، اونقدر که رنگش کمی عوض شه و بوش دربیاد، ولی تباید بسوزه و قهوه ای شه.
  3. کره رو اضافه کنین و تفت بدین، حدود 5-6 دقیقه، بعد از روی شعله بردارین و پودر شکر و زنجبیل و هل رو اضافه کنین و با قاشق چوبی مخلوط کنین، حدود 5 دقیقه.
  4. حلوا رو داخل ظرف بریزین و یکنواخت فشار بدین و صاف کنین.حتما خوب فشار بدین.روش پودر شکر الک کنین.20-30 دقیقه همونجور بزارین بمونه بعد نیاز بود بازم پودر شکر الک کنین روش بعد حداقل 1 ساعت بزارین بمونه تا سفت شه.حلوارو ببرین و با پودر پسته یا گردو تزیین کنین

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 808 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد