کیک حلوا

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کیک حلوا

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک حلوا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 5 نفر

کیک

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 125 گرم شکر
  • 125 میلی لیتر روغن مایع
  • 2 قاشق سوپ خوری گلاب
  • 1 قاشق چایخوری پودر هل
  • 150 گرم آرد
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

حلوا انگشتی

  • 3 پیمانه آرد
  • 100 گرم کره
  • 100 گرم روغن مایع
  • 2 پیمانه پودر شیر خشک
  • 3 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آب
  • 1 پیمانه گلاب
  • 2 قاشق چایخوری پودر هل
  • زعفران غلیظ به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا شکر و روغن را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود،حدود چهار دقیقه،سپس پودر هل و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مایه حجمدار شده و رنگش روشن شود.سپس گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر (سه بار الک شده) را اضافه کرده و مایه را یکدست کنید. 
  2. کف قالب 20 در 20 را کاغذ روغنی چرب کرده بیندازید و مایه را در قالب ریخته و صاف کنید و با دمای 175 به مدت تقریبی 35 دقیقه یا تا زمانی که تست پخت کامل شود بپزید.
    بعد از پخت بگذارید در قالب خنک شود. حلوای آماده ی ولرم را روی کیک گذاشته و با پالت پهن و صاف کنید و برشهای مناسب و دلخواه داده و با پودر پسته و پرک بادام بیارایید.
  3. من کیک را در قالب 25 سانتی درست کردم. قبل از ریختن حلوا روی کیک را با مقداری از شربتی که برای حلوا آماده کرده بودم، مرطوب کردم. از حلوای انگشتی برای روی کیک استفاده کردم. حلوای انگشتی را بهتر است کمی سفت تر از حالت عادی بردارید. 
  4. طرز تهیه حلوا انگشتی:آرد را تفت میدهیم تا تغییر رنگ پیدا کند (حدود نیم ساعت با شعله ارام برای من طول کشید). بعد از خنک شدن آرد، آن را الک میکنیم. بعد آرد و پودر شیر خشک را مخلوط میکنیم.
  5. نیازی نیست پودر شیر خشک را با ارد تفت بدید چون در اون صورت گوله میشه. آب و شکر را 7 دقیقه میجوشانیم و زعفرون و پودر هل را به شربت اضافه میکنیم. کره و روغن را در ظرفی آب میکنیم (دقت کنید که نجوشد). مخلوط کره و روغن را به آرد و شیر خشک اضافه میکنیم.
  6. بعد کمی تفت میدهیم (حدود نیم ساعت برای من طول کشید تا به رنگ دلخواه رسید). نباید زیاد تغییر رنگ دهد. برای چک کردن رنگ حلوا، یک مقدار خیلی کوچک از مخلوط ارد را در یک بشقاب بریزید و کمی شربت روی آن بریزید. اگر رنگ دلخواه را پیدا کرد، مقدار تفت دادن آرد، کافیست. از روی شعله بر میداریم و شربت و گلاب را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . دوباره روی گاز میذاریم و خوب هم میزنیم تا حلوا جمع شده و آماده گردد.
  7. کره و روغن رو روی گاز اضافه نکنید بعد که روغن زدید هم بزنید و بذارید روی گاز . اونوقت دیگه گلوله گلوله نمیشه .من برای تزیین کیک از گل فوندانتی با قالبهای گل مینا استفاده کردم

یاداشت دستور تهیه

رسپی حلوا از سرکار خانم شرار طیران / رسپی کیک از سرکار خانم منیر توتونچی

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 333 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد