میگاس (اسپانیایی)

آموزش میگاس (اسپانیایی)

خیلی آسان
ارزان

میگاس (اسپانیایی)

دستور غذایی های مشابه

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • پیاز زرد نصف عدد، نازک هلالی خرد شده
  • 1 عدد فلفل هالوپینو،قسمت های سفید و تخم ها گرفته شده، ریز خرد شده
  • گوجه فرنگی گیلاسی یک مشت، نصف شده
  • 3 عدد تخم مرغ کمی زده شده
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری شیر یا آب
  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده طبق ذائقه
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر چداررنده شده
  • گشنیز نصف پیمانه خرد شده
  • 4 عدد نان تورتیلای ذرت
  • نمک دریایی دانه درشت

طرز تهیه

  1. روغن را در یک تابه ی بزرگ روی شعله ی متوسط داغ کنید.
  2. پیاز و فلفل هالوپینو را اضافه کرده و 5 دقیقه تا پیاز نیمه شفاف شود تفت دهید.
    گوجه فرنگی را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید تا گرم شود.
    در این مدت تخم مرغ ها و زرده ها را با شیر یا آب و کمی نمک و فلفل بزنید.
  3. مخلوط را داخل تابه بریزید سپس با یک کاردک تخم مرغ ها را در وسط تابه جمع کنید تا قسمت های نپخته به سمت کناره های آن بروند. همینطور تخم مرغ ها را حرکت دهید تا تقریباً بگیرند.
  4. سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید پنیر آب شود و با مخلوط تخم مرغ ترکیب شود. تابه را از روی شعله بردارید.
    شعله را زیاد کنید و با استفاده از انبر تورتیلا ها را یکی یکی مستقیماً روی شعله قرار دهید و هر طرف را 30 ثانیه حرارت دهید تا کمی سیاه و تست شوند.
  5. در هر بشقاب یک تا دو نان تورتیلای تست شده قرار دهید و میگاس را روی آن بریزید. غذا را با گشنیز خرد شده و نمک دریایی تزئین کنید و طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید و داغ سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد