گواکومولی سنجد تند

فصل: 
توسط

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل گواکومولی سنجد تند

خیلی آسان

گواکومولی سنجد تند
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 8دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 3 عدد آووکادو
  • 1/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • 1/4 فنجان پیازچه حلقه شده
  • 1 قاشق غذا خوری آب لیموترش تازه
  • 2 قاشق چای خوری سس سریراچا (اگر گواکومولی تندتر دوست دارید بیشتر بریزید)
  • 1 قاشق چای خوری روغن دانه کنجد بو داده
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 1/5 قاشق چای خوری دانه کنجد سیاه
  • به مقدار لازم نمک طبق ذائقه
  • به مقدار لازم فلفل تازه آسیاب شده طبق ذائقه

سرو شود :

  • به مقدار لازم بیسکویت کنجدی

طرز تهیه

  1. آووکادو ها را از طول برش دهید. هسته ها را در آورید و دور بریزید. پوست آووکادو را بگیرید و گوشت آن را در یک کاسه بریزید.

    پیاز قرمز، پیازچه، آب لیموترش، سس سریراچا، سس سویا، زنجبیل، 1 قاشق دانه کنجد و روغن کنجد را اضافه کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید.
  2. نصف قاشق دانه کنجد باقیمانده و کمی پیازچه خرد شده را روی مخلوط بپاشید و چند قطره سس سریراچا هم روی آن بچکانید.
  3. بلافاصله با بیسکویت کنجدی سرو نمایید.

    ترجمه شده از سايت:shutterbean.com

    Copyright (c) :shutterbean.com
  4. گواکومولی سنجد تند
  5. گواکومولی سنجد تند
  6. گواکومولی سنجد تند
  7. گواکومولی سنجد تند
  8. گواکومولی سنجد تند
  9. گواکومولی سنجد تند

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.