شیرینی گریپ فروت با شکلات سفید و کره قهوه ای

فصل: 

طرز تهیه شیرینی گریپ فروت با شکلات سفید و کره قهوه ای در منزل

یک شیرینی شیرین که با پوست گریپ فروت طعم متفاوتی گرفته است. این شیرینی بیرونش ترد است و درونش حالت کشداری دارد و درست همان چیزی است که باید باشد!

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

شیرینی گریپ فروت با شکلات سفید و کره قهوه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی گریپ فروت با شکلات سفید و کره قهوه ای

  • 1 پیمانه کره نرم شده
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری عصاره پوست گریپ فروت
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 عدد بزرگ زرده تخم مرغ
  • 1/4 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 1/2 پیمانه خرده شکلات سفید
  • 1 پیمانه گردو

طرز تهیه

  1. نصف کره را در یک تابه ی متوسط بریزید و کره را روی شعله متوسط آب کنید و تابه را گاهی بچرخانید. کره در حین پخت کف می کند و حباب می زند و صدا می دهد. وقتی دیگر صدا نمی داد حواستان خوب به کره آب شده باشد و باز هم تابه را بچرخانید. عطر کره بلند می شود و ذرات قهوه ای کف تابه شکل می گیرند. وقتی ذرات کهربایی شدند (حدود 2 و نیم تا 3 دقیقه بعد از توقف صدا) کره را از روی شعله بردارید و بلافاصله به همراه ذرات قهوه ای داخل یک کاسه کوچک بریزید. به این شکل کره دیگر نمی پزد و نمی سوزد. بگذارید 20 دقیقه خنک شود.
  2. شکر دانه ریز و عصاره پوست گریپ فروت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا شکر معطر شود.
  3. باقی کره نرم شده را با مخلوط شکر و عصاره گریپ فروت در یک ظرف بریزید و 3 تا 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً یکدست شود.
  4. وانیل را اضافه کنید و بزنید.
  5. کره قهوه ای خنک شده را به همراه شکر قهوه ای در کاسه بریزید و 2 دقیقه بزنید تا یکدست شود. رنگ مخلوط روشن می شود و سبکتر می شود.
  6. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
  7. آرد و نمک و جوش شیرین را اضافه کنید و با سرعت کم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
  8. خرده شکلات سفید و گردو را اضافه کنید و با کاردک هم بزنید تا ذرات آرد کاملاً با خمیر مخلوط شوند.
  9. خمیر را با ملاقه داخل یک تکه کاغذ روغنی یا پوشش پلاستیکی (آنی) بکشید. آن را کمی صاف کنید تا شبیه یک صفحه ضخیم شود و حد اقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. 15 دقیقه قبل از اینکه بخواهید پخت شیرینی را شروع کنید، طبقه ها را در یک سوم وسطی و بالایی فر قرار دهید و آن را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
  10. مقادیری به اندازه ی 2 قاشق غذاخوری از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید و به فاصله 5 سانتی متر از هم داخل یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید چون موقع پخت باز می شوند.
  11. روی شیرینی ها طبق ذائقه نمک دریایی بپاشید و 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. آنها را از فر در بیاورید و بگذارید حداقل 5 دقیقه در سینی فر بمانند.
  12. شیرینی ها را گرم سرو کنید یا بگذارید کاملاً خنک شوند و چند روز در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. 

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) :joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد