چیزکیک انگور

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم چیزکیک انگور

تقریبا مشکل
تقریبا گران

چیزکیک انگور
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

لایه ی اول

  • 2 بسته بیسکویت
  • 125 گرم کره آب شده
  • 1 مشت گردوی خرد شده

لایه وسط

  • 400 گرم پنیر خامه ای یا (پنیر ماسکارپونه)
  • 200 گزم خامه
  • 1/5 لیوان شکر
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری نمک

لایه سوم

  • 1 کیلوگرم انگور
  • 2 لیوان آب انگور
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

طرز تهیه

  1. بیسکویت هارو خرد کنین تا مثل آرد شه. بعد کره آب شده و گردوهارو اضافه کنین و با قاشق قاطی کنین، قالبتون زیرش کاغذ روغنی بزارین و کناره هاش روغن بزنین و آرد بپاشین، لایه اول رو خوب فشار بدین، تا یکنواخت شه. بعد بزارین یخچال.
  2. برای لایه وسط، اول پنیر خامه ای رو با همزن خوب بزنین، بعد شکر بزنین و هم بزنین، بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و هم بزنین،(هرچقدر بیشتر بزنین، بهتر میشه).
  3. آب لیموترش ، وانیل، نمک و نشاسته ذرت رو اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر خامه رو اضافه کنین و خوب هم بزنین. بعد از یخچال قالب رو دربیارین و لایه وسط رو روی لایه اول بریزین، در دمای 175 درجه، یک ساعت بپزین.(میتونین داخل یک ظرف آب بریزین و بزارین توی فر تا چیزکیک تون ترک نخوره.راستی حین پختن در فر رو باز نکنین.)
  4. برای لایه آخر، انگور هارو با 4 لیوان آب بجوشونین و از صافی رد کنین و با بقیه مواد، خوب بجوشونین و مدام هم بزنین. بعد که ولرم شد، روی لایه وسط بریزین و 1 روز بزارین یخچال بمونه

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 601 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد