گرانولای لقمه ای بادام و کرنبری

گروه: 
فصل: 

آموزش گرانولای لقمه ای بادام و کرنبری

خیلی آسان
ارزان

گرانولای لقمه ای بادام و کرنبری

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 3 پیمانه جوی پرک
  • 1 پیمانه بادام خام، درشت خرد شده
  • 1 پیمانه کرنبری، خشک شده، خرد شده
  • 1 پیمانه کره بادام طبیعی
  • 5 قاشق غذاخوری شیره افرا
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • روغن نارگیل

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت داغ کنید.
    جو، بادام، کرنبری، شیره افرا و کره بادام و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
    کف یک قالب مناسب فر با ابعاد 25 در 17 سانتی متر را کمی با روغن نارگیل چرب کنید.
    مخلوط را داخل قالب بریزید و یکدست پخش کنید و خوب به کف ظرف فشار دهید.
    30 دقیقه در فر بپزید.
    قبل از برش زدن بگذارید گرانولا کاملاً خنک شود.
  2. می توانید با استفاده از چنگال آن را به شکل تکه های لقمه ای خرد کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد