گرانولا دلچه

فصل: 
توسط
Featured Chef عارف داوودی

طرزتهیه گرانولا دلچه مواد لازم گرانولا دلچه تهیه خانگی گرانولا دلچه

آسان
تقریبا ارزان

گرانولا دلچه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

گرانولا دلچه

  • 250 گرم جو پرک
  • 150 گرم بادام زميني
  • 80 گرم پودر نارگيل
  • 50 گرم تخمه كدو
  • 50 گرم تخمه آفتاب گردان
  • 50 گرم کنجد
  • 350 گرم شير عسلي 350 - 400 گرم

طرز تهیه

  1. جوها رو توي يه سيني بزرگ ريخته و در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار ميديم.
    دو بار هم همش ميزنيم كه يكنواخت تست شه.شير عسلي رو گرم ميكنيم.
  2. جو و بادام زميني و پودر نارگيل رو مخلوط ميكنيم.كنجد و تخمه ها رو هم اضافه كرده همه رو مخلوط ميكنيم.شير عسلي رو اضافه كرده و همه رو خوب مخلوط ميكنيم
  3. يه تيكه بزرگ فويل آلومينيوم (يا كاغذ روغني) رو توي يه سيني قرار ميديم و به خوبي چربش ميكنيم.
  4. گرانولا رو توش ميريزيم و با پشت قاشق چوبي فشار ميديم تا خوب پرس شه.توي فر 120 درجه سانتيگراد به مدت يك ساعت قرارش ميديم بعد از يك ساعت از فر خارج كرده و اجازه ميديم 15 دقيقه خنك شه.
  5. لبه هاي فويل رو ميگيريم و از قالب بيرون ميكشيمش.اگر خوب چربش كرده باشيد الان گرانولا به راحتي يك تيكه از فويل جدا ميشه. با يه كارد بزرگ به قطعات دلخواه برش زده و در ظرف در بسته در يخچال نگهداري ميكنيم. نوش جونتون

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 654 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد