گرانولای کرنبری و تخمه کدو حلوایی (بدون گلوتن)

گروه: 
فصل: 

آموزش گرانولای کرنبری و تخمه کدو حلوایی (بدون گلوتن)

خیلی آسان
ارزان

گرانولای کرنبری و تخمه کدو حلوایی (بدون گلوتن)

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 پیمانه جو پرک (در صورت تمایل بدون گلوتن)
  • 3 قاشق غذاخوری تخم شربتی
  • 1/3 پیمانه تخمه کدو حلوایی خام
  • کرنبری نصف پیمانه خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/3 پیمانه شیره افرا
  • 1/4 پیمانه روغن نارگیل (مایع شده)
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 1/3 پیمانه گردو خام، خرد شده
  • 1/4 پیمانه بادام ورقه شده یا خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • جوز تازه رنده شده طبق ذائقه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت داغ کنید.
    همه ی مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با استفاده از دست آنها را خوب به هم آغشته کنید.
    مخلوط را داخل یک سینی فر بزرگ که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید پخش کنید.
    50 دقیقه تا 1 ساعت تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و بوی مطبوعی از آن بلند شود در فر بپزید.
    قبل از سرو کردن بگذارید 20 دقیقه خنک شود. بهتر است گرانولا را با شیر بادام یا ماست خامه ای سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد