گوشفیل

فصل: 
Featured Chef استاد نیازی

طرزتهیه گوشفیل مواد لازم گوشفیل

آسان
تقریبا ارزان

گوشفیل

دستور غذایی های مشابه

زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 55دقیقه

مواد لازم

برای 7 نفر

گوشفیل

  • 500 گرم ️آرد
  • 2 عدد ️تخم مرغ
  • 40 گرم ️روغن مایع
  • 200 گرم ️ماست
  • 1 نوک قاشق چایخوری ️وانیل
  • ️رنگ زرد زعفران (برا مصرف خونگی از زعفران غلیظ استفاده کردم )
  • 100 گرم ️کنجد

شربت یا شهد گوشفیل

  • 500 گرم شکر
  • 170 گرم آب
  • 2 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
  • 2 قاشق سوپ خوری گلوکز یا بادکا
  • 1/8 پیمانه گلاب

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه گوشفیل :همه موادو باهم ق̲اطی میکنیم بایس خمیر معمولی نه شل و نه سفت بدست بیاد .خمیرا سریع روی میز پهن کرده نازک نازکش میکنیم با غ̲لتک سوراخش میکنیم مربع شکل برش میدهیم و داخل دیس که ق̲بلا آرد پاشی شده میریزیم
  2. روغن سرخ کردنی داخل تابه میریزیم سرخش میکنیم سریع داخل شربت میریزیم .شربت برا گوشفیل بایس رق̲یق̲ تر از شربت بامیه یا زولبیا باشه .به خاطر کنجدی که به گوشفیلمون میدیم طعم بی نظیری پیدا میکنه
  3. این گوشفیل اصلا پف نمیکنه و شامپویی نمیشه چون جوش شیرین نداره و در ضمن سوراخش میکنیم .موق̲ع خوردنش خورد شدنشا زیر دندان حس میکنیم که بسیار لذت بخشه.گوشفیل
  4. سرخ کردن گوشفیل روغن سرخ کردنی رو به ارتفاع 4 سانتیمتر درون تابه میریزیم داغ داغش میکنیم گوشفیل ها رو سرخ 
  5. لا بار کردن ( داخل شربت انداختن )گوشفیل رو سریع داخل شربت داغ بریزید با کف گیر لا بار ( داخل شربت ) کنید دو سه دقیقه توی بار بمونه بعد گوشفیل ها رو درون ابکش بریزید تا بار اضافی خالی بشه سپس میل کنید
  6. طرزتهیه شربت گوشفیل : آب و شکر و زعفران را در قابلمه ای ریخته و بدون همزدن روی شعله ملایم گاز قرار داده تا شکر در آب حل شود .در نظر داشته باشید شربت را با شعله تند نباید تهیه کرد اینکار باعث میشه شکر قبل از حل شدن در آب به قوام برسه و بر اثر حرارت تند آب شربت بخار بشه و شربت شکرک بزنه . گوشفیل
  7. بعد از اینکه شکر در آب حل شد و بجوش آمد آبلیمو و گلوکز را اضافه کنید بعد از اینکه شربت 4 یا 5 دققیه جوشید گلاب را اضافه کنید بعد یکی دو جوش زدن زیر شربت را خاموش کنید .
  8. میتوانید گلوکز را حذف کنید ولی گلوکز از شیرینی بیش از حد شهد میکاهد و هم باعث براق شدن شهد خواهد شد

یاداشت دستور تهیه

خمیر را نازک وردنه کنید به حدی که خمیر پاره نشه ولی نازک نازک بشه خمیر ضخیم کنید هم شربت ممکنه نکشه و سنگین بشه و هم حالت چیپسی نداره /میتونید کنجد دستور رو حذف کنید ولی داشتنش طعم خوشمزه ای به گوشفیل میده /من خودم با نصف دستور درست کردم /شربت گوشفیل داغ باشه

بعد از یکی دو دقیقه گوشفیل رو از شربت خارج کنید و داخل صافی ریخته تا شربت اضافه خارج شود 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 839 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد