گرانولا صبح به خیر

فصل: 

طرز تهیه یک گرانولا خوشمزه

خیلی آسان
ارزان

گرانولا صبح به خیر

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم:

  • 250 گرم جو ارگانیک
  • 200 گرم کینولای پخته شده
  • 70 گرم بادام
  • 50 گرم فندق
  • 60 گرم دانه مخلوط (مانند کدو تنبل ، تخم آفتابگردان و ...)
  • 2 قاشق غذاخوری تخم چیا
  • 50 گرم گرم پودر کاکائو (اختیاری)
  • 30 گرم زنجفیل تازه (رنده شده)
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری زنجفیل
  • 1 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 80 میلی لیتر شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • 1 عدد سفیده ی تخم مرغ ( اگر می خواهید گرانولاتان گیاهی باشد این قسمت را نادیده بگیرید )

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 350 درجه تنظیم کنید و یک ظرف مخصوص پخت را با کاغذ روغنی آماده کنید .
    در یک کاسه بزرگ همه ی مواد خشک و زنجفیل رنده شده را به آن اضافه کنید .
    در یک تابه روغن نارگیل، در شربت افرا و وانیل را با هم مخلوط کنید .
  2. مخلوط را برای چند دقیقه کنار بگذارید سپس سفیده ی تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با هم زن هم بزنید .
    مواد تشکیل دهنده و مواد مرطوب را به یک کاسه انتقال داده و به خوبی با هم ترکیب کنید .
    مخلوط را بر روی کاعذ مخصوص پهن کنید و در فر قرار دهید ، آن را به مدت 45 دقیقه آن را بپزید .
  3. برای جلوگیری از سوختن گرانولا را هر از گاهی تکان دهید .
    هنگامی که گرانولا سرد شد از آن لذت ببرید .

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد