کاپ کیک وانیلی طلایی

گروه: 
فصل: 
توسط

کاپ کیک های وانیلی نرم و پفکی، یک شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کاپ کیک وانیلی طلایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1 فنجان کره ی بدون نمک، در دمای اتاق
  • 1 2/3 فنجان شکر دانه ریز
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • 3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 1/4 فنجان شیر کره

طرز تهیه

  1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
  2.  
  3. کره را در کاسه ی مخلوط کن که سر همزن را به آن وصل کرده اید بریزید و چند دقیقه با شکر بزنید تا سبک و پفکی شود.
  4.  
  5. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب بزنید.
  6.  
  7. وانیل را اضافه کنید و بزنید.
  8.  
  9. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  10.  
  11. مخلوط مواد خشک را در سه نوبت به مخلوط کره اضافه کنید. بین هر نوبت یک سوم شیرکره را اضافه کنید و هم بزنید.
  12.  
  13. خمیر را با استفاده از ملاقه ی بستنی یا پیمانه ی اندازه گیری 4/1، داخل قالب مافین که کف آن کاغذ کاپ کیک قرار داده اید، بریزید.
  14.  
  15. حدود 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید، یعنی تا زمانی که وقتی خلال دندان یا سیخ چوبی را وسط کاپ کیک ها فرو می کنید چیزی به آن نچسبد.
  16.  
  17. بگذارید کاپ کیک ها حدود 5 دقیقه در قالب مافین خنک شوند سپس آنها را بیرون بیاورید و بگذارید قبل از اضافه کردن رویه و تزئین کاملاً خنک شوند.
  18.  
  19. ترجمه شده از سايت :centercutcook.com
  20. Copyright (c) : centercutcook.com
  21.  

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد