شیرینی زنجبیلی به شکل گوزن برای کریسمس

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم شیرینی زنجبیلی به شکل گوزن برای کریسمس

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرینی زنجبیلی به شکل گوزن برای کریسمس
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

برای شیرینی

  • 350 گرم آرد ساده
  • 150 گرم شکر قهوه ای نرم
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری جوز
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 100 گرم سرد و مکعبی خرد شده کره
  • 1 عدد متوسط تخم مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری شربت کارامل یا Golden syrup

برای تزئین

  • ماژیک خوراکی سیاه
  • رویال آیسینگ
  • رنگ سیاه خوراکی ژله ای
  • رنگ خوراکی طلایی
  • خمیر شکر (sugarpaste) قرمز (یا فوندانت قرمز)

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد داغ کنید و کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. آرد و زنجبیل و دارچین و جوز و جوش شیرین را در یک کاسه بزرگ الکه و مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و با نوک انگشت با مواد مخلوط کنید. مخلوط باید شبیه خرده نان یا شن شده باشد. می توانید برای مخلوط کردن از همزن رومیزی نیز استفاده کنید.
  3. شکر را به مخلوط اضافه کنید
  4. شربت کرامل و تخم مرغ را در یک کاسه ی دیگر با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
  5. وسط مخلوط آرد یک گودی ایجاد کنید و مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید.
  6. مخلوط را هم بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد.
  7. خمیر را به صورت سوسیس لوله کنید و لای (آنی) بپیچید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  8. خمیر خنک شده را بیرون بیاورید و روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 تا 5 میلی متر پهن کنید. با قالب شیرینی زنجبیلی آدمکی تمام خمیر را قالب بزنید.
  9. شیرینی ها را با یک چاقو با لبه ی صاف به آرامی داخل سینی فر قرار دهید. 
  10. حواستان باشد بین آنها به اندازه ی کافی فاصله باشد.
  11. شیرینی ها را 10 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید.
  12. شیرینی ها را از فر بیرون بیاورید و از داخل سینی روی توری فلزی سر بدهید تا خنک شوند.
  13. برای تزئین:
  14. وقتی شیرینی ها خنک شدند آنها را سر و ته کنید تا پا ها در بالا قرار بگیرند.
  15. با ماژیک خوراکی خطوط شکل گوزن یعنی شاخ ها و چشم ها و ابرو ها و گوش ها و دهان را بکشید.
  16. رویال آیسینگ را با یک قیف با نوک ستاره ای یا گرد کوچک دور خط ها بکشید.
  17. کمی رنگ ژله ای سیاه به رویال آیسینگ باقی مانده اضافه کرده و ابرو ها و مردمک ها و دهان را اضافه کنید.
  18. با آیسینگ یک نقطه جای بینی بگذارید و یک گلوله از خمیر شکر قرمز را جای آن بگذارید.
  19. وقتی رویال آیسینگ خشک شد با رنگ طلایی شاخ ها را بکشید

یاداشت دستور تهیه

این شیرینی های زنجبیلی به شکل گوزن مناسب کریسمس هستند. می توانید برای تهیه آنها از قالب استفاده کنید و اندازه آنها به شکل قالب بستگی دارد.

این شیرینی ها تا یک هفته در ظرف محفوظ از هوا ماندگاری دارند.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 210 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد