شیرینی زنجبیلی

فصل: 
توسط

اگر می خواهید شیرینی ها طعم و تندی بیشتری داشته باشند، به مقدار زنجبیل و دارچین و میخک اضافه کنید و 1 قاشق چایخوری فلفل هم بریزید.

مشکل
تقریبا گران

شیرینی زنجبیلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

ادویه ها

  • 3 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
  • 3 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری میخک آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری نمک

  • 800 گرم آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر(اگر نمی خواهید شیرینی ها پف کنند استفاده نکنید)
  • 250 گرم کره ی بدون نمک
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان شیره یا شهد

طرز تهیه

  1. در کاسه ی یک مخلوط کن برقی با سر همزن، کره و شکر قهوه ای را با سرعت کم مخلوط کنید تا پفکی شوند.

  2. ابتدا ادویه ها را اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس تخم مرغ ها و شهد را. سرعت را روی پایین بگذارید.

  3. آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به ظرف مخلوط اضافه کنید. کمی بزنید تا ترکیب شوند.

  4. خمیر را به شکل یک صفحه ی گرد در بیاورید و در پوشش نایلونی بپیچید. بگذارید 1 ساعت در یخچال بماند تا سرد شود.

  5.  فر را از قبل با دمای 250 درجه فارنهایت داغ کنید. خمیر را روی یک سطح کاری کمی آرد پاشی شده بین دو ورقه کاغذ پوستی پهن کنید تا به ضخامت نیم سانتی متر برسد.

  6. شیرینی ها را با قالب های آماده برش دهید و آنها را به فاصله ی 5 سانتی متر داخل سینی فر که کف آن را با کاغذ پوستی پوشانده اید بچینید.

  7. بین 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

  8. شیرینی ها را 12 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی شوند. آن ها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.

  9. ترجمه شده از سايت :sweetopia.net
  10. Copyright (c) : sweetopia.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد