پودینگ انواع توت و تخم شربتی زنجبیلی

فصل: 

آموزش پودینگ انواع توت و تخم شربتی زنجبیلی

خیلی آسان
ارزان

پودینگ انواع توت و تخم شربتی زنجبیلی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • شیر بادام نصف پیمانه + 2 قاشق غذاخوری (یا هر نوع شیر دلخواه)
  • 2 قاشق چایخوری شیره افرا
  • 2 قاشق غذاخوری تخم شربتی
  • 8 عدد تمشک یا شاه توت یا بلوبری 6 تا 8 عدد + مقداری برای روی پودینگ
  • عصاره پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری ریز رنده شده
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل ریز رنده شده
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل
  • نمک یک نوک انگشت
  • مغز آجیل یا مغز تخمه برای روی دسر

طرز تهیه

  1. شیره افرا و شیر بادام را در یک شیشه ی در بسته بزرگ مخلوط کنید و خوب تکان دهید.
  2. 6 ماده ی بعدی را داخل شیشه بریزید و خوب تکان دهید سپس حداقل 4 ساعت یا یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.
  3. طی دو ساعت اول، هر 30 دقیقه شیشه را تکان دهید تا تخم شربتی بین مخلوط پخش شود.
  4. پودینگ وقتی کاملاً غلیظ شود، آماده ی میل کردن است.
    می توانید آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد