شیرینی جینجر اسنپ (شیرینی زنجبیلی)

فصل: 

در این شیرینی های جینجر اسنپ تعادل مناسبی بین طعم های زنجبیل و ملاس حفظ شده و تردی آنها نیز دوست داشتنی است!

خیلی آسان
ارزان

شیرینی جینجر اسنپ (شیرینی زنجبیلی)

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 پیمانه آرد همه منظوره الک شده
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • 3/4 پیمانه کره کمی نرم شده
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/4 پیمانه ملاس

برای شکر دارچینی:

  • 1 پیمانه شکر
  • دارچین نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
    آرد، زنجبیل، جوش شیرین، دارچین و نمک را در یک کاسه الک کنید و با همزن هم بزنید. سپس دوباره در یک کاسه ی دیگر الک کنید.
    کره را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و با همزن دستی با سرعت بالا بزنید تا خامه ای شود. شکر را کم کم اضافه کنید.
  2. تخم مرغ و ملاس را اضافه کنید و خوب بزنید. مخلوط آرد را در سه نوبت داخل کره الک کنید و با قاشق چوبی هم بزنید.
    برای تهیه ی شکر دارچینی، شکر و دارچین را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  3. خمیر را به شکل گلوله هایی به اندازه ی تیله در بیاورید و داخل شکر دارچینی بغلتانید و داخل یک سینی فر نازک چرب نشده به فاصله 5 سانتی متر از هم بچینید.
    10 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. روی شیرینی ها باید ترک بخورد و قهوه ای شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد