ترش تره غذای گیلانی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم ترش تره غذای گیلانی

آسان
تقریبا ارزان

ترش تره غذای گیلانی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ترش تره غذای گیلانی

  • 500 گرم اسفناج -گشنیز-برگ سیر-کمی شنبلیله -کمی جعفری-ترشک-مقدار خیلی کمی شوید(میزان اسفناج باید بیشتر از بقیه سبزی ها باشد)
  • 1 عدد پیاز متوسط رنده شده
  • 5 حبه سیر 3 تا 5حبه رنده شده
  • نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • آب نارنج به میزان لازم

طرز تهیه

  1. سبزی ها را پاک کرده و میشوییم و خورد میکنیم در یک تابه گود سبزی و پیاز و سیر و نمک و فلفل و زردچوبه و روغن را ریخته و در تابه را میگذاریم و روی حرارت میگذاریم
  2. احتیاج به اضافه کردن اب نیست وقتی سبزی ها اب انداخت چند بار هم میزنیم وقتی آب خورش کشیده شد آب نارنج را اضافه کرده کمی بعد تخم مرغ روی خورش زده در تابه را میگذاریم اجازه میدهیم تا تخم مرغ پخته شود 
    ترش تره آماده شده.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

در کنار ترش تره پلو کته و ماهی تازه سرخ شده یا ماهی دودی یا ماهی شور سرو میشه .من از ماهی قزل آلا استفاده کردم که داخل فر پختم

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 309 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد