گلوله هاي كارامل شكلاتي با هسته مارشالو

فصل: 
توسط

براي اينكه شكلات هاي روي  كارامل سفت بشه براي 15 دقيقه اونها رو توي يخچال بگذاريد.

تقریبا مشکل
تقریبا گران

گلوله هاي كارامل شكلاتي با هسته مارشالو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 10 نفر

مواد لازم جهت تهيه سس :

  • 1/2 فنجان کره بدون نمک
  • 1/2 فنجان خامه یا خامه غليظ با 36-40٪ مقدار چربی
  • 1 فنجان شكر
  • 1/4 فنجان شربت ذرت رقيق
  • 3 قاشق غذا خوری آب

ادویه ها

  • به مقدار لازم نمك يا نمك دريا

  • 36 عدد شيرني مارشالو
  • 450 گرم شكلات خرد شده نيمه شيرين

طرز تهیه

  1. يك سيني فر با ابعاد 9*9 رو آماده كنيد و كاغذ شيرني پزي را طوري داخل آن قرار بديد كه از چهار طرف بهش دسترسي داشته باشيد تا بتوانيد به اساني كارامل رو از سيني خارج كنيد. كاغذ شيرني پزي رو بااسپري روغن يا كره چرب كنيد.

  2. كره رو تكه تكه كنيد و با خامه در يك تابه كوچك با دماي متوسط مخلوط كنيد تا كره ذوب بشه.

  3. آب و شربت ذرت رو در يك ظرف كوچك تركيب كنيد، شكر رو به آن اضافه كنيد و به ارامي هم بزنيد تا شكر حل شود.

  4. مخلوط رو روي شعله متوسط بگذاريد تا بجوش بياد، بعد براي يك دقيقه در آن رو بپوشانيد.
    در پوش رو از روي مخلوط برداريد و يك دماسنج مخصوص پخت شيرنيجات داخلش قرار دهيد و براي 5 تا 10 دقيقه مخلوط را حرارت دهيد تا دماي اون به 320 درجه فارنهايت برسه(رنگ مخلوط بايد به كهربايي روشن دربياد)

  5. وقتي شكر به دماي 320 درجه فارنهايت رسيد 1/6 كره و مخلوط خامه رو بهش اضافه كنيد و هم بزنيد، بعد بقيه خامه و كره رو هم بهش اضافه كنيد.

  6. وقتي داريد كره و خامه رو به شكر اضافه ميكنيد مراقب باشيد چون شكر مرتبا حباب ميزند.5 تا 10 دقيقه ديگه هم مخلوط رو حرارت بديد تا كارامل به دماي 240 درجه فارنهايت برسه.

  7. وقتي كارامل به دماي مورد نظر رسيد آن هم بزنيد و فورا به سيني فر منتقل كنيد. سيني را اروم روي يك سطح صاف بزنيد تا سطح كارامل يكدست بشه و براي 3-4 ساعت  بگذاريد تا سرد شود بعد گوشه هاي كاغذ شيرني پزي رو بگيريد و كارامل رو از سيني بلند كنيد.

  8. يك كاغذ شيرني پزي پهن كنيد و يك چاقوي تيز رو چرب كنيد و كارامل رو مكعب هاي 1.5*1.5 ببريد(اگه كارامل براي بريدن خيلي شله 30 تا 45 دقيقه اونو تو يخچال بزاريد تا سفت )

  9. يك شيرني كوچك مارشالو را وسط هر مكعب كارامل بگذاريد. گوشه بالا و پايين مكعب رو بگيريد و به سمت داخل گرد كنيد تا به شكل گلوله هاي كوچك دربيايند. بعد گلوله ها رو توي كاغذ شيرني پزي قرار بديد و به ارامي فشار بديد تا كمي صاف بشن.
  10. شكلات رو ذوب كنيد. هر بار يك گلوله كارامل رو توي مخلوط شكلات بندازيد و با يك چنگال توي مخلوط فرو كنيد تا كاملا شكلاتي بشه.به ارامي شكلات هاي اضافي رو از روي گلوله هاي كارامل پاك كنيد و كمي نمك روي اون بپاشيد.
  11. كارامل هاي گلوله شده رو به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار بديد تا به اساني توي شكلات ذوب شده غوطه ور بشن.

  12. براي اينكه شكلات هاي روي  كارامل سفت بشه براي 15 دقيقه اونها رو توي يخچال بگذاريد.
  13. ترجمه شده از سايت :omgchocolatedesserts.com
  14. گلوله هاي كارامل شكلاتي با هسته

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد