قیفی نارگیلی

فصل: 
توسط
Featured Chef عارف داووی

دستورتهیه قیفی نارگیلی مواد لازم قیفی نارگیلی تهیه درمنزل 

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

قیفی نارگیلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 15 نفر

قیفی نارگیلی ( حجم کارگاهی )

  • 1250 گرم روغن جامد قنادی
  • 250 گرم روغن مایع
  • 3 کیلوگرم اردسفید
  • 500 گرم پودرنارگیل پرچرب
  • 1500 گرم شکر یا خاکه قند
  • 30 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • وانیل و زعفران مقداری

طرز تهیه

  1. ابتداروغن جامد واردو بکن پودررا داخل همزن(میکسر) میریزیم بادنده یک بعد دنده دو اینقدر هم بزنه که پوک وسفیدبشه (کاملا صاف بشه )بعدروغن مایع را اضافه میکنیم ودوباره همزن راروشن میکنیم تا کاملا قاطی بشن
  2. بعدپودرنارگیل(ترجیحا پرچرب ) رااضافه میکنیم و درظرفی دیگر شکرووتخم مرغ وانیل ورنگ زعفرانی را میریزیم باهمزن دستی هم میزنیم تاکاملا حل بشه بعد مخلوط ارد وروغن را داخلش میریزیم وبادست هم میزنیم حواسمون باشه زیاد هم نخوره تسمه میشه
  3. بعد داخل قیف (ماسوره ساده بزرگ )ریخته و روی کاغذ میزنیم وبر میگردونیم روی مخلوط نارگیل وپسته (نارگیل وپسته را داخل سینی میریزیم وقاطی میکنیم )ودوباره میزاریم داخل سینی فر میتونیم بجای نارگیل شکر هم بریزیم داخل سینی.بعد سینی را داخل فربادرجه 250 به مدت 15دقیقه قرار میدهیم البته فرصنعتی
  4. .ولی توخونه بخواین بزنین یک دهم مواد را درست کنین درجه فر 200 به مدت 20دقیقه باشه بعداز پختن وخنک شدن داخل ظرف دربسته یا جعبه سلفون کشیده شده نگه داری کنید ماندگاری این شیرینی زیاده وحالت تردی داره ومعمولا جزو شیرینیهای مخصوص عید به شمار میاید شیرین کام باشید

یاداشت دستور تهیه

قیفی شکری یا پای زعفرانی هم میگن

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 654 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد