گلت پنيري با میوه

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم گلت پنيري با میوه

مشکل
تقریبا گران

گلت پنيري با میوه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای خمير گلت

  • 1 1/3 پیمانه آرد
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق مرباخوری سرکه
  • 100 گرم کره سرد
  • 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک

مواد داخل گلت

  • 1 پیمانه گیلاس / آلبالو / هلو/ سیب /شلیل یا هر میوه دلخواه
  • 1/3 پیمانه شکر (میزانش سلیقه ای است میتونید کمتر بریزید)
  • 1 قاشق مرباخوری آبلیمو
  • 3 قاشق مرباخوری نشاسته ذرت (میزانش بستگی به نوع میوه دارد. برای میوه های آبدار بیشتر از میوه های خشک در نظر بگیرید)

مواد پنیری

  • 200 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 1/5 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 نوک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. مواد لازم برای رومال:
    يك عدد زرده تخم مرغ، کمی وانيل، مقداری شكر و يا تخم خرفه و يا حتي گردوي خرد شده؛
  2. طرز تهيه خمير گلت
    آرد، شکر، سرکه و نمک را داخل غذاساز مخلوط کنید ( زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن مثل خمیر پای است) اگر غذاساز در دسترس ندارید، با چنگال بهم بزنید.
  3. کره سرد را به تکه های کوچک بریده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ریزتر شود در حد نخود. 
    تخم مرغ را با روغن مایع و يك تا دو ق غ آب سرد مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. 
    اگر در غذاساز باشد بعد از چند ثانیه مواد به هم چسبیده و مانند یک توپ می شود. خمیر را به اندازه یک پیش دستی در آورده و درون نایلون گذاشته و در یخچال یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.
  4. آماده سازي ميوه: 
    میزان نشاسته ذرت بستگی به میوه ای که استفاده می کنید دارد. اگر میوه تان مثل آلبالو یا گیلاس آبدار است نشاسته ذرت را به میوه اضافه کنید که خمیر خیس نشود و مقدار شکر هم سلیقه ای است که چقدر شیرین دوست دارید. ابليمو را اضافه كنيد و كنار بگذاريد.
  5. اگر با تکه های سیب، دارچین، گردو و کشمش درست کنید، نشاسته و ابليمو لازم نیست.
    طرز تهيه كرم پنيري : 
    پنیر خامه ای را در دمای اتاق بگذارید. سپس با یک و نیم ق غ شکر و زرده تخم مرغ و وانیل به خوبی مخلوط کنید.

    طرز تهيه نهايي: 
    خمیر را از یخچال خارج کرده روي كاغذ روغني در سيني فر بكمك دو نايلون و وردنه يا بكمك دست به اندازه يک بشقاب باز كنيد. وسط خمیر، مخلوط پنیری را ریخته و تقریبا دور خمیر را به اندازه پنج سانت چیزی نریزید چون باید لبه ها تا شود. روی پنیر مخلوط میوه را بچينيد و لبه خمیر را برگردانید.
  6. جهت رومال كردن : 
    يك عدد زرده تخم مرغ، کمی وانيل، شكر و يا تخم خرفه و يا حتي گردوي خرد شده را مخلوط کرده و روي خمير بماليد. اکنون آن را در فر كه از قبل با دمای 170 درجه گرم كرده ايد، بمدت تقريبي 40 دقیقه بپزيد.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

من همیشه نصف این مواد پنیری را استفاده میکنم و به نظرم نتیجه بهتری میده.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 136 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد