کیک خامه ای با بادکنک ژلاتینی

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم کیک خامه ای با بادکنک ژلاتینی

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

کیک خامه ای با بادکنک ژلاتینی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1روز 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

کیک خامه ای بادکنک ژلاتینی

  • 1 عدد کیک اسفنجی شکلاتی حدودا 1 کیلو 700 گرم
  • 6 عدد بیسکویت اوریو بدون کرم وسطش
  • 2 پیمانه خامه
  • شربت کیک ( 1/3 به آب و شکر مخلوط کردم)

گاناش

  • 75 گرم شکلات
  • 25 گرم خامه

توپک روی کیک

  • 1/2 پیمانه روغن
  • 28 گرم پودر ژلاتین رو با 1/2 پ آب سرد و کمی پودر شاین و رنگ دلخواهتون

طرز تهیه

  1.  یک کیک شکلاتی پختم به سه بخش تقسیمش کردم. 6 عدد بیسکویت اوریو رو بدون کرم وسطش توی غذا ساز پودر کردم
  2. وقتی خامه داشت کامل فرم میگرفت به خامه اضافه کردم. بین لایه های کیک رو با شربت تر کردم (برای شربت به نسبت مساوی آب و شکر بریزید و بزارید روی گاز چند قل بخوره و بزارید خنک بشه. من 1/3 پ آب و شکر مخلوط کردم) و بین طبقات رو خامه کشی کردم و گذاشتم توی یخچال تا کیک خودش رو بگیره و در آخر با خامه فرم گرفته ساده کاور کردم
  3. کناره کیک رو با گاناش سفید که بهش رنگ صورتی زدم تزیین کردم (برای گاناش سفید نسبت 3 به یک به ترتیب باید از شکلات و خامه استفاده بشه. من 75 گرم شکلات و 25 گرم خامه ریختم که این مقدار گاناش با توجه به نیازم زیاد بود). اون توپک ها هم از جنس ژلاتین هستن. بادکنک رو به سایز دلخواه باد کنید و گره بزنید و با چسب محکم به سیخ چوبی یا سیخ پاپ کیک وصل کنید
  4. روشو کمی با کره یا روغن مایع بوسیله دستمال کاغذی چرب کنید. 28 گرم پودر ژلاتین رو با 1/2 پ آب سرد و کمی پودر شاین و رنگ دلخواهتون خوب مخلوط کنید وقتی ژلاتین حالت اسفنجی شد روی بخار آب یا توی ماکروفر آب کنید و سپس بادکنک ها رو چند مرتبه در این مایع بغلتونید و سپس سیخ های بادکنکی رو در یونولیت فر کنید تا خوب خشک بشن
  5. تقریبا بین 12 تا 24 ساعت زمان میبره بعد که خشک شدن متوجه میشد حالت شکننده دارن بادکنک ها رو از محل اتصال به چوب با سوزن سوراخ کنید و اجازه بدید بادشون به آرومی خالی بشه و بدون فشار زیاد از توی توپک ها بادکنک رو خارج کنید اگه دهانه توپک ها بسته بود با قیچی کمی سوراخ آنها رو باز کنید.
  6. (میتونید مواد ژلاتین رو به چند ظرف تقسیم کنید و چند رنگ مختلف درست کنید. فقط کاسه انتخابی گود باشه).
    گل ها هم که با فوندانت درست شدن.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 831 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد