نان قیفی

گروه: 
فصل: 
توسط

نان قیفی طرزتهیه نان قیفی مواد لازم نان قیفی رسپی نان قیفی 

نانهای مخروطی یا قیفی ایده ی مناسبی برای سرو انواع سالادها ویا حتی پیتزا، نوعی فینگرفود به حساب می ایند. ومناسب برای پذیرایی درمهمانی ها ،تولد ،گردش و.... می باشند.

آسان
تقریبا ارزان

نان قیفی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 3ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

نان قیفی

  • 1/2 لیوان شیر
  • 1/2 لیوان اب ولرم
  • 1/3 لیوان روغن مایع
  • 1/2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق جایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه
  • ارد به میزان لازم

طرز تهیه

  1. خمیرمایه وشکر را باهم مخلوط کرده واب ولرم رابه ان اضافه کنید کمی هم بزنید درب ظرف راگذاشته وبه مدت 10دقیقه درجای گرم وتاریک مثل داخل کابینت قراردهید تا عمل اید.
    شیرراکمی گرم کنیدوباروغن ومایه خمیرفعال شده مخلوط کنید.اردونمک راالک کنیدوبه مخلوط اضافه کنید.اردراتاجایی اضافه کنید که خمیربدست نچسبد.خمیر را خوب ورز داده تایکدست شود.سپس روی خمیریک سلفون یاپارچه کشیده وبه مدت دوساعت درجای گرم گذاشته تاحجم خمیر دو برابرشود.پس ازاین مدت خمیررا دوباره کمی ورز دهید تاپف ان گرفته شود سپس روی سطح اردپاشی شده با وردنه خمیررا به شکل مستطیل وبه ضخامت نیم سانت پهن کنیدسپس خمیر رابه صورت نوارهای بلند به عرض دو سانت برش بزنید وازبالای قیف شروع به پیچیدن کنید سعی کنید لبه های خمیرروی هم بیفتند
    یعنی بین انها فاصله نیفتد.خمیررا تا انتهای قیف نپیچید دوسانت انتهایی قیف را خالی بگذارید.
    سپس روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ وکمی روغن مایع وزعفران رومال کنید تا نانهای خوشرنگ تری داشته باشید،روی خمیر به دلخواه کنجد یاتخم خرفه بپاشیدسپس قیف ها را به صورت ایستاده درون سینی فر بچینیدودرطبقه وسط فر ازقبل گرم 180به مدت بیست دقیقه قراردهید. می توانید گریل را درنهایت برای خوشرنگ ترشدن نانها کمی روشن کنید .
  2. پس از پخت نانها انها را براحتی ازقیف جدا کرده وپس ازولرم شدن روی انها را بکشید تا خشک نشوند.
    این نانها را پس ازسرد شدن با انواع سالادها مثل الویه ،سالادمرغ و...پرکنید وبه دلخواه تزیین کنید.من سالاد الویه رادرون قیف یکبارمصرف ریختم ونانها راپر کردم.

یاداشت دستور تهیه

طرزتهیه الویه من:
نصف سینه مرغ راابپز وسپس ریش ریش کرده 2عددسیب زمینی متوسط را نیز ابپز کنیدوخوب له یارنده کنید. 2عددتخم مرغ ابپز شده رانیزرنده کنید.
خیارشور رانگینی ریزخرد کنید به اندازه یک پیمانه . یک عددهویج متوسط ابپزشده را نیزریزخردکنید.
همه موادرامخلوط کرده نصف پیمانه نخودفرنگی پخته شده نیز به مواداضافه کنید نمک وفلفل سیاه وسس به میزان لازم بزنید سپس پس ازسردشدن سروکنید.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 100 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد