بروکلی سرخ شده و فیله بوقلمون و سیر

فصل: 

اکر نمیتوانید فیله بوقلمون پیدا کنید،از کتلت بوقلمون یا کوفته قلقلی استفاده کنید.

خیلی آسان
ارزان

بروکلی سرخ شده و فیله بوقلمون و سیر

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 1 کیلو فیله بوقلمون ریش ریش شده
  • 1 لیوان آب گوشت
  • 4 عدد سیر خرد شده
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز،نازک بریده شده
  • 2 لیوان بروکلی تازه
  • 1 کنسرو شاه بلوط
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه

  1. یک تابه بزرگ را بر روی شعله ملایم گذاشته تا داغ شود.
  2. 1 قاشق چایخوری روغن کنجد به تابه اضافه کنید و تابه را تکان دهید تا بخش شود.
  3. بوقلمون هارا اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که دیگر صورتی رنگ نباشند تف دهید.سپس بوقلمون هارا خارج کرده و کنار بگذارید.
  4. آب گوشت و 4 ماده بعدی را درون یک کاسه کوچک ترکیب کرده و هم بزنید تا آرد ذرت حل شود.
  5. 1 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را به تابه اضافه کنید.فلفل ها و بروکلی را اضافه کنید.
  6. 1 دقیقه تف دهید.شاه بلوط را اضافه کرده و 30 ثانیه تف دهید.حرارت را زیاد کنید و مخلوط آبگوشت،بوقلمون و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید.به مدت 1 تا 2دقیقه بپزید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :myrecipes.com

Copyright (c) :myrecipes.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد