پاستای تازه با لیموترش، رزمای و دانه بلوط

گروه: 
فصل: 

آموزش پاستای تازه با لیموترش، رزمای و دانه بلوط

خیلی آسان
ارزان

پاستای تازه با لیموترش، رزمای و دانه بلوط

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 360 گرم پاستای تازه (طرز تهیه در دستور بعدی آمده است)
  • کلم پیچ یا اسفناج چند مشت بزرگ
  • 1/4 پیمانه دانه بلوط
  • 2 قاشق غذاخوری رزماری تازه، ریز شده
  • 1 عدد لیموترش، عصاره پوست و آب
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • آب پاستا
  • پنیر پکورینو تازه رنده شده به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. دانه بلوط را به همراه رزماری و نمک و فلفل در یک تابه ی کوچک بریزید و بو بدهید. آن را کنار بگذارید.
    پاستا را 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که نرم شود اما له نشود در آب و نمک بپزید.
  2. اگر از پاستای خشک استفاده می کنید طبق دستور روی بسته اقدام کنید.
    چند قاشق روغن زیتون را در یک تابه بزرگ داغ کنید.
  3. پاستای پخته، کلم پیچ و چند قطره آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
  4. هم بزنید تا کلم پلاسیده شود. در صورت لزوم باز هم روغن زیتون، آب لیموترش یا آب پاستا اضافه کنید.
  5. پاستا را داخل کاسه بکشید و روی آن دانه بلوط بو داده و عصاره پوست لیموترش و فلفل قرمز بریزید. طبق ذائقه نمک و فلفل بپاشید و پاستا را با پنیر رنده شده سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد