پاستای تازه

گروه: 
فصل: 

آموزش پاستای تازه

خیلی آسان
ارزان

پاستای تازه

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 پیمانه آرد سمولینا
  • 1 پیمانه آرد همه منظوره
  • 3 عدد تخم مرغ
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • 1/5 قاشق چایخوری روغن زیتون

طرز تهیه

  1. آرد را داخل ظرف وسط آن گودی ایجاد کنید و تخم مرغ ها را اضافه کنید.
  2. به آرامی آرد را با دست آرد به سمت تخم مرغ ها ببرید تا مخلوط شوند.
  3. خمیر را 8 تا 10 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود و حالت چسبندگی پیدا کند.
  4. اگر خمیر بیش از حد چسبناک است، روی سطح کاری کمی آرد بپاشید. خمیر را گلوله کنید و داخل پوشش پلاستیکی (آنی) بپیچید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    خمیر را به شکل 4 تکه برش دهید و هر کدام را آنقدر پهن کنید که از داخل پاستا ساز رد شود.
    پاستا ساز را روی پهن ترین درجه بگذارید و خمیر را 3 بار از آن رد کنید.
  5. دستگاه را روی یک درجه باریک تر بگذارید و خمیر را 2 مرتبه از آن رد کنید و همینطور درجه را کم کنید تا پاستا به قطر دلخواه برسد.
  6. سپس تنظیمات دستگاه را روی فتوچینی یا لینگوئینی بگذارید و برش دهید.
  7. پاستا را روی یک توری قرار دهید تا خشک شود.
  8. سعی کنید رشته ها به هم نچسبند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد