فرنچ تست (تست فرانسوی) با طعن کدوحلوایی

فصل: 

در این فرنچ تست مزه ی کدو حلوایی کاملاً ملایم است و در کنار طعم دارچین و جوز ترکیب فوق العاده ای را به وجود آورده است! آن را با کره، شیره افرا یا سس سیب سرو کنید تا یک صبحانه ی دو نفره ی فوق العاده داشته باشید!

خیلی آسان
ارزان

فرنچ تست (تست فرانسوی) با طعن کدوحلوایی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 عدد تخم مرغ
  • شیر نصف پیمانه 2% چربی
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • جوز یک نوک انگشت تازه آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
  • 4 تکه نان گیسو به ضخامت 2 سانتی متر
  • 1 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

  1. یک تابه ی چدنی را روی شعله نسبتاً ملایم قرار دهید تا داغ شود ولی از آن دود بلند نشود. کره را اضافه کنید.
    تخم مرغ و شیر و شکر و ادویه ها و پوره کدو حلوایی را در یک ظرف کم عمق متوسط مخلوط کرده و هم بزنید.
    اولین تکه ی نان را داخل مخلوط تخم مرغ قرار دهید و چند ثانیه فشار دهید سپس برگردانید و دوباره فشار دهید تا مخلوط را به خودش جذب کند. نان را داخل تابه قرار دهید و همین روند را برای تکه نان های بعدی هم تکرار کنید.
    هر تکه نان را 2 دقیقه تا خوب سرخ شود بپزید سپس برگردانید و 2 تا 4 دقیقه دیگر تا سرخ شود بپزید.
    بلافاصله با کره و شیره افرا یا سس سیب سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد