فوندوی عسل و سرکه سیب

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل فوندوی عسل و سرکه سیب

آسان
تقریبا ارزان

فوندوی عسل و سرکه سیب
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 7دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1 قاشق غذا خوری کره
  • 4 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
  • 1/4 برش پیاز
  • 1 حبه سیر ریز شده
  • 1 قاشق چای خوری پودر خردل
  • 480 گرم پنیر سوئیسی یا گرویر رنده شده
  • 1 1/4 فنجان سرکه سیب
  • 1/3 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش
  • به مقدار لازم جوز هندی
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سفید

طرز تهیه

  1. پنیر را با نشاسته ذرت و پودر خردل هم بزنید تا به آنها آغشته شود سپس کنار بگذارید.
  2. در یک قابلمه ی بزرگ یا قابلمه ی فوندو، روی شعله ی متوسط کره را آب کنید.
  3. پیاز و سیر را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  4. سرکه سیب را بریزید و بگذارید جوش بیاید.
  5. مخلوط پنیر را که کنار گذاشته اید کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پنیر آب شود.
  6. عسل و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و بگذارید 2 تا 3 دقیقه دیگر آهسته غل بخورد. با جوز و فلفل مزه دار کنید.
  7. فوندو را گرم نگه دارید و بلافاصله سرو نمایید.

  8. پیشنهاد برای سرو کردن:
    به همراه تکه های نان (فرانسوی، باگت و غیره)، برش های سیب، هویج و کلم بروکلی بخار پز شده سرو نمایید.

  9. ترجمه شده از سايت:honey.com

    Copyright (c) :honey.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد