چای سرد طعم دار یخچالی

فصل: 
توسط

در این دستور چای به صورت یخچالی آماده می شود و از آب جوش یا دم کشیدن زیر نور آفتاب خبری نیست.

آسان
تقریبا ارزان

چای سرد طعم دار یخچالی
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 10ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 4 عدد چای کیسه ای یا چای باز 4 قاشق چایخوری
  • 4 پیمانه آب ولرم یا در دمای اتاق
  • 1/2 پیمانه مربای میوه یا کمپوت
  • 1 پیمانه آب میوه (آب انار، اب زردآلو، آب هلو، آب گریپ فروت، آب پرتقال و غیره)
  • آب میوه یا عصاره ی میوه یخ زده یخ زدایی شده 3/1 پیمانه (لیموناد، آب پرتقال و غیره)
  • ادویه (2 قاشق چایخوری دارچین، میخک درسته 1 قاشق چایخوری، زنجبیل بلوری شده خردشده 2 قاشق غذاخوری و غیره)
  • سبزی تازه یک شاخه (نعنا، اسطوخودوس، زرماری، ریحان، آویشن) خرد شده
  • عصاره 1 قاشق چایخوری (وانیل یا بادام)
  • سس یا سیروپ طعم دار 2 تا 4 قاشق غذاخوری (افرا، بلوبری، کارامل و غیره)
  • شیرین کننده دلخواه، طبق ذائقه، در صورت تمایل (شکر، شربت افرا، عسل، شربت آگاوه و غیره)

طرز تهیه

  1. همه ی مواد را مخلوط کنید و بگذارید در یخچال بمانند و خیس بخورند.

  2. اگر از چای کیسه ای استفاده می کنید:
    چای کیسه ای ها را داخل پارچ بریزید و دم آن را از لبه ی پارچ آویزان کنید تا بعداً راحت بتوانید آن را از پارچ در بیاورید. مربا یا کمپوت و ادویه ها و سبزی را داخل یک فیلتر تصفیه ی چای یا سبد چای بریزید و داخل پارچ قرار دهید. آب میوه و عصاره ها را هم اضافه کنید. آنقدر آب اضافه کنید که مطمئن شوید چای و طعم دهنده ها کاملاً در آب و مایعات فرو رفته اند. سپس روی پارچ را بپوشانید و 6 تا 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید. چای کیسه ای ها و فیلتر یا سبد چای را بیرون بیاورید و چای را سرو کنید.

  3. اگر از چای باز استفاده می کنید:
    چای را هم در فیلتر تصفیه ی چای یا سبد چای بریزید و باقی مراحل را مانند بالا انجام دهید.

  4. طعم های پیشنهای:
    چای تمشک: چای کیسه ای ها یا چای باز را که در سبد ریخته اید داخل پارچ قرار دهید. نصف پیمانه تمشک هم به سبد اضافه کنید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای زردآلو بادام: به اضافه ی چای باز یا کیسه ای، 1 پیمانه آب زردآلو و 1 قاشق چایخوری عصاره بادام در پارچ بریزید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای نعنایی: به اضافه ی چای باز یا کیسه ای، نصف پیمانه برگ نعنا را هم به سبد اضافه کنید و در پارچ قرار دهید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای با آب سیب: به اضافه چای باز یا کیسه ای، 1 پیمانه آب سیب هم در پارچ بریزید و 2 عدد چوب دارچین (یا 1 قاشق غذاخوری دارچین خرد شده) و 1 قاشق چایخوری میخک درسته در سبد بریزید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای کاراملی: به اضافه چای باز یا کیسه ای، 3 تا 4 قاشق غذاخوری سس کاراملی در پارچ بریزید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای انار: به اضافه چای باز یا کیسه ای، 1 پیمانه آب انار در پارچ بریزید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای لیموناد: به اضافه چای باز یا کیسه ای، نصف پیمانه عصاره لیموناد داخل پارچ بریزید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای گیلاس وانیلی: به اضافه چای باز یا کیسه ای، 1 پیمانه آب گیلاس و 1 قاشق چایخوری وانیل به پارچ اضافه کنید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای سیب کاراملی: به اضافه چای باز یا کیسه ای، 3 تا4 قاشق غذاخوری سس کارامل و 1 پیمانه آب سیب به پارچ اضافه کنید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای زنجبیل: به اضافه چای باز یا کیسه ای، 1 قاشق غذاخوری زنجبیل کریستالی خرد شده داخل سبد بریزید و در پارچ قرار دهید و پارچ را با آب پر کنید.
    چای هلوی زنحبیلی: مانند چای زنجبیلی که در بالا دستورش آمده، فقط 1 پیمانه آب هلو در پارچ بریزید یا نصف پیمانه کمپوت هلو در سبد قرار دهید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سایت : theyummylife.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد