فلن کیک توت فرنگی

فصل: 

طرزتهیه فلن کیک توت فرنگی مواد لازم فلن کیک توت فرنگی رسیپی فلن کیک توت فرنگی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

فلن کیک توت فرنگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

فلن کیک توت فرنگی ( کارامل )

  • 1 پیمانه شکر
  • 1/4 پیمانه آب
  • 340 گرم شیر تبخیر شده
  • 227 گرم پنیر فیلادلفیا کاله داره، نرم و نگینی خرد شده
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 بسته پودر کیک حاضری (اندازش دولایه ای باشه)
  • 85 گرم پودر ژله توت فرنگی یا تمشک

تزیین

  • 1 پیمانه خامه قنادی که یخش باز شده
  • 8 عدد توت فرنگی

طرز تهیه

  1. فر رو در دمای 190 درجه بزارین،برای کارامل، آب و شکر رو 10 دقیقه داخل قابلمه ای، روی حرارت متوسط به بالا بزارین، هم نزنین، تا رنگش کاراملی شه و شکر کاملا حل شه
  2. .اصلا هم نزنین.بعد سریع، داخل یک قالب 12 پیمانه ای که اسپری روغن زدین بریزین و یکنواخت پخش کنین ته قالب.
  3. در کاسه ای، شیر تبخیر شده، تخم مرغ ها، وانیل، پنیر و شکر رو داخل مخلوط کن مخلوط کنید، بعد مایع کیک رو طبق دستور روی قوطی، تهیه کنید و پودر ژله رو داخلش بریزین، بعد اینو روی لایه کاراملی در قالب بریزین، و به آرامی، مخلوط پنیری رو هم با ملاقه روی لایه کیک بریزین
  4. بعد روشو با کاغذ آلومینیومی که اسپری روغن زدین،بپوشونین. بعد قالب رو داخل ظرف بزرگتر که تا نصف پر از آب کردین بزارین و 1 ساعت و 15 دقیقه در فر گرم شده بپزین. خلال چوبی باید تمیز دربیاد از داخل کیک. بعد قالب رو از فر دربیارین و بدون اینکه کیکو دربیارین بزارین کاملا سرد شه بعد 2 ساعت بزارین یخچال. 
  5. بعد با چاقو دیواره های کیکو از قالب جدا کنین و کیکو برگردونین داخل ظرف سرو.با خامه فرم گرفته و توت فرنگی، تزیین کنید.
    کارامل اگه بمونه داخل قالب، با قاشق بردارین بریزین روی کیک.
  6. طرز تهیه شیر تبخیر شده (توجه کنین که دستور بالایی 340 گرم نیاز داره و اینهمه کمه)
  7. به راحتي ميتونيم شير معمولي رو تبديل به شير تبخير شده كنيم. كافيه 60 درصدش رو تبخير كنيم.يك ليوان شير معمولي رو توي يه تابه بزرگ يا ديگ بزرگ ريخته و با حرارت ملايم اجازه ميديم آبش تبخير شه. دقت كنيد شير نبايد قل بزنه.
  8. اينطوري ته ديگ نخواهيد داشت. و هر از گاهي هم بزنيد تا سر شير ايجاد نشه.راه مناسبترش اينه كه ديگ حاوي شير رو روي يك ديگ حاوي آب جوش قرار بديد و شير تبخير شده رو با حرارت غير مستقيم آماده كنيد.
  9. به اين ترتيب ته ديگ و سر شير نخواهيد داشت يا ميزانش خيلي كم خواهد بود.اگر از اول ذهني ديگ يا تابه رو خط كشي كرده باشيد ميدونيد كه كي 60 درصدش تبخير شده.

یاداشت دستور تهیه

(سر شيرش رو هم ميتونيد بعدا با نون و عسل ميل بفرماييد).در كل شير تبخير شده چه مدل صنعتيش چه مدل خانگيش به تنهايي چيز خوشمزه اي نيست. اين شير به دليل حرارتي كه ميبينه مقداري كاراملايز شده و قدري رنگش از شير معمولي تيره تره.شير تبخير شده رو ميشه در هنگام نوشيدن قهوه سرو كرد يا به جاي خامه ازش استفاده كرد يا انواع دسرها و شيرني ها رو تهيه كرد. نكته اش به اينه كه نسبت به شير معمولي غليظتره. و دقيقا همين غلظتشه كه ما بهش نياز داريم.توصيه ميكنم تازه تهيه كرده و سريع مصرف كنيد هر چند كه ماندگاريش از شير معمولي بيشتر خواهد بود ولي من توصيه نميكنم بذاريد بمونه. پس همه چيز رو تازه تهيه و مصرف كنيد.براي به دست آوردن يك ليوان شير تبخير شده دو نيم ليوان شير رو بجوشونيد تا به يك ليوان برسيد.
من اگر بخوام بين اين دو روشي كه توضيح دادم يكي رو انتخاب كنم ... اونيه كه با شير خشك درست ميشه رو پيشنهاد ميكنم چون سرعت عملش خيلي بالاست و كيفيتش هم مطلوبه. منتها از نظر قيمت اين يكي برتري داره.
روش دوم تهیه شیر تبخیر شده با شیر خشک: شير تبخير شده رو با ماركهاي مختلف ميتونيم (با قيمت گزاف) تو بازار پيدا كنيم. منتها چون در بازار ايران هميشه و همه جا موجود نيست من يه شيوه رو توضيح ميدم كه بتونيم هر موقع كه نياز داشتيم به ميزان مورد نياز تو خونه تهيه و در جا مصرف كنيم
براي يك ليوان شير تبخير شده:
شير خشك دو سوم ليوان
آب سه چهارم ليوان
شير خشك مخصوص بزرگسالان رو با ماركهاي مختلف ميتونيد تو بازار پيدا كنيد. مزه خيلي خوبي داره و من معمولا (يعني هميشه) توي يخچال يه قوطي شير خشك نيدو دارم چون هم واسه آشپزي هم شيريني پزي مصرف زيادي داره. اصلا اگه تو خونه نباشه انگار يه چيزي كم دارم. اينجا شير خشك بزرگسالان با ماركهاي متعددي در بازار موجوده منتها چون ما از بچگي با مارك نيدو (ساخت شركت نستله) بزرگ شديم من كماكان بهش وفادار هستم و ماركهاي ديگه رو خريداري نميكنم.ما بوسيله تركيب شير خشك و آب شير درست ميكنيم منتها يه شير غليظ به اين ترتيب يه چيزي با غلظت تقريبي شير تبخير شده خواهيم داشت.از آب جوش استفاده ميكنيم.پودر شير و آب رو توي مخلوط كن ريخته و خوب مخلوط ميكنيم تا يك شير يكدست و غليظ به ما بده.به همين سادگي و به همين سرعت. خوبيش به اينه كه به هر اندازه كه نياز داريم ميتونيم شير تبخير شده تهيه كنيم و لازم نيست نگران باشيم كه "خب حالا با بقيه اين قوطي شيره چي درست كنم؟".منتها درجا مصرف كنيد. وقتي كه نميگيره پس بهتره موقع نياز شير تبخير شده تهيه كرده و ازش استفاده كنيم.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 412 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد